DEČAK (9) SE SPUSTIO ISPOD ŠKOLSKOG AUTOBUSA DA UZME LOPTU, A ONDA JE PREGAŽEN! Vozač krenuo sa parkinga i tada se desila tragedija...

Autor:

Svet

17.01.2024

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća se dogodila u predgrađu Orlanda, kada je dečak poslednji izašao iz autobusa i potom ispustio loptu.

DEČAK (9) SE SPUSTIO ISPOD ŠKOLSKOG AUTOBUSA DA UZME LOPTU, A ONDA JE PREGAŽEN! Vozač krenuo sa parkinga i tada se desila tragedija...

Foto: Printscreen/https://nypost.com/

U Americi se desio događaj koji je potresao celu zemlju. 9-godišnji dečak iz Floride poginuo je nakon što ga je udario školski autobus, a vozač nije bio svestan da se dečak nalazi ispod vozila.

Nesreća se dogodila u predgrađu Orlanda, kada je dečak poslednji izašao iz autobusa i potom ispustio loptu. U pokušaju da je dohvati, zavukao se ispod autobusa koji je tada bio parkiran.

Nesrećni dečak, čije ime još uvek nije objavljeno, preminuo je na licu mesta ispred Waterford East Apartments u Oranž okrugu.

Žena koja je vozila autobus, 54-godišnjakinja čije ime takođe nije objavljeno, nije bila svesna prisustva dečaka ispod vozila kada je krenula sa parkinga, što je dovelo do ove tragične nesreće.

- Ovo je apsolutno razarajuće za porodicu... i takođe za naše istražitelje koji moraju da istraže ovakav događaj - izjavila je portparolka Florida Highway Patrol, Lt. Tara Crescenzi.


Ova tužna vest duboko je potresla lokalnu zajednicu, a mnogi stanovnici su izrazili saučešće i nevericu povodom ove tragedije.

- Gotovo svakog dana, bio bi ispred mog stana, igrajući se, ili bi bili na igralištu. Ovo je zaista nezamislivo - izjavila je Kenia Joachim, majka troje dece.

Rekla je za WESH-TV da je njen 7-godišnji sin bio najbolji prijatelj sa dečakom koji je nastradao. Kenia je dodala da je njen sin bio duboko potresen kada je saznao za smrt svog prijatelja.

Nakon ove tragične nesreće, Dr. Maria Vazquez, superintendant Orange County Public Schools, izrazila je saučešće porodici preminulog dečaka i školskoj zajednici.

- Moje iskrene misli i molitve su upućene porodici učenika i školskoj zajednici. Izgubiti dete tako iznenada i tragično izuzetno je teško, posebno za porodicu i prijatelje - napisala je Vazquez.

Očekuje se da će istraga ove nesreće pružiti više informacija o tome kako je došlo do ove tragične greške koja je rezultirala gubitkom jednog mladog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading