MISTERIJA SANDRINOG NESTANKA I DALJE ULIVA STRAH U KOSTI! Krenula je da se nađe sa strancem koga zna PREKO INTERNETA, ronioci pronašli telo u potopljenom vozilu! (VIDEO)

Autor:

Svet

01.01.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema informacijama policije, Lemire je poslednji put viđena kako napušta dom svoje bake u Orlandu 2012. godine

MISTERIJA SANDRINOG NESTANKA I DALJE ULIVA STRAH U KOSTI! Krenula je da se nađe sa strancem koga zna PREKO INTERNETA, ronioci pronašli telo u potopljenom vozilu! (VIDEO)

Foto: Facebook/Sunshine State Sonar

Sandra Lemire je poslednji put viđena kako napušta dom svoje bake u Orlandu 2012. godine, a vozila je crveni kombi marke Ford Freestyle iz 2004. godine.

Ronilački tim na Floridi tvrdi da je pronašao telo žene koja je nestala pre 11 godina. Sunshine State Sonar izvestio je da je njihov tim za potragu locirao telo Sandre Lemire potopljeno u kombiju u jezercu blizu Disney Worlda. Na Facebooku su objavili i fotografije i videa crvenog kombija koji je izvučen iz jezera u Orlandu.

Prema informacijama policije, Lemire je poslednji put viđena kako napušta dom svoje bake u Orlandu 2012. godine, a vozila je crveni kombi marke Ford Freestyle iz 2004. godine, prenosi Večernjilist.hr.

Prema izveštaju policije, bila je na putu za Kissimmee kako bi se sastala s muškarcem kojeg je upoznala putem internetske stranice za upoznavanje. Policija je navela i da je Lemire često susretala muškarce putem interneta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading