DETE GRCA U SUZAMA, JECAJI ODJEKUJU KUĆOM DOK OTAC DRŽI ZIDOVE! Jeziv snimak razornog zemljotresa u Japanu kruži internetom, izdato upozorenje za nešto JOŠ GORE! (VIDEO)

Autor:

Svet

01.01.2024

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmanje jedna osoba je stradala nakon rušenja zgrade u Japanu usled niza snažnih potresa.

DETE GRCA U SUZAMA, JECAJI ODJEKUJU KUĆOM DOK OTAC DRŽI ZIDOVE! Jeziv snimak razornog zemljotresa u Japanu kruži internetom, izdato upozorenje za nešto JOŠ GORE! (VIDEO)

Foto: TWITTER/ANIMO222222

Iz Japana se pojavio zastrašujući snimak iz porodične kuće koji pokazuje razmere snažnih potresa koji su danas pogodili zemlju. 

Najmanje jedna osoba je stradala nakon rušenja zgrade u Japanu usled niza snažnih potresa, a izdato je hitno upozorenje na cunami nakon što je zemljotres jačine 7,6 Rihtera pogodio Noto u prefekturi Išikava prvog dana nove godine, uzrokujući veliku štetu na putevima i kućama, piše 'Metro'.

Većina stanovnika Japana osetila je snažne zemljotrese i preko 80 naknadnih potresa koji su ostavili bez struje preko 36.000 domova.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se čovek kako pokušava da drži zidove i spreči stvari da popadaju dok mu se trese i zanosi čitava njegova kuća u Kanavazi u Išikavi. U pozadini se čuje ženski glas i plač deteta. Osoba koja je podelila klip potvrdila je kasnije da su svi članovi porodice bezbedni.

Više od 50 zemljotresa - uključujući i jedan magnitude 7,6 - potreslo je danas Japan. Na desetine zgrada je srušeno na zapadnoj obali zemlje gde su izdata upozorenja na cunami visine pet metara.

Podsetimo, nov zemljotres pogodio je Japan nakon što se čitave noći povremeno tresao. Ovog puta jačina zemljotresa je oko 7 stepeni.

Najnoviji zemljotres u nizu koji je pogodio Zemlju izlazećeg sunca bio je jačine 7 stepeni po Rihteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading