BRITANAC TRAGIČNO ZAVRŠIO U ČELJUSTIMA AJKULE! Kad su RASPORILI utrobu nemani JEDNA stvar je potvrdila da je u pitanju on!

Autor:

Svet

09.12.2023

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Celo područje su pretražili ronioci, a obalu psi tragači.

BRITANAC TRAGIČNO ZAVRŠIO U ČELJUSTIMA AJKULE! Kad su RASPORILI utrobu nemani JEDNA stvar je potvrdila da je u pitanju on!

Foto: shutterstock

Britanac koji je bio je na letovanju sa svojom suprugom, nestao je tokom plivanja. Njegov nestanak prijavila je supruga, pa je potom uočena ajkula koja je plivala u njegovoj blizina.

Britanskog turistu koji je nestao na ostrvu Reunion usred Indijskog okeana, istočno od Madagaskara, najverovatnije je pojela ajkula. Naime, Britanac je bio na letovanju sa svojom suprugom, a tog dana je otišao da pliva. Budući da ga dugo nije bilo, supruga je odmah alarmirala policiju. Krenula je opsežna potraga za njim, ali nije pronađen, prenosi Večernji.hr.

Celo područje su pretražili ronioci, a obalu psi tragači. Ali, muškarcu nije bilo traga sve dok lokalni stanovnici nisu ubili ajkulu koja je plivala u blizini plaže i pretila turistima.

Na ajkuli je izvršena obdukcija, a u njenom stomaku pronađena je ljudska ruka sa burmom koja je pripadala nestalom Britancu.

Njegova supruga ispričala je policiji kako je on bio jako dobar plivač i da nije videla da je izašao iz okeana.

Ali, policija ne isključuje ni mogućnost da se muškarac udavio pa je njegovo telo privuklo opasnu ribu. Reč je o tigrastoj ajkuli koja je, najčešća vrsta ajkule koja napada ljude.

Na ostrvu Reunion napadi ajkule nisu strani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading