JEZIV ZLOČIN KOJI JE ZAPREPASTIO SRBIJU: Čedomir ubio Draganu sipajući joj sonu kiselinu u usta!

Autor:

Hronika

09.12.2023

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osuda patološke ljubomore

JEZIV ZLOČIN KOJI JE ZAPREPASTIO SRBIJU: Čedomir ubio Draganu sipajući joj sonu kiselinu u usta!

Foto: YouTube/Printscreen/Facebook

Zločin koji je šokirao celu zemlju dogodio se 8. decembra 2014. godine kada je nestala osamnaestogodišnja Dragana Ćirić.

Nakon dva dana potrage, njeno telo pronađeno je u jezeru, a počinilac ovog stravičnog zločina bio je Čedomir Đurić iz Salaša kod Zaječara. On je bio patološki zaljubljen u mladu Draganu, a njegova ljubomora dovela je do tragičnog kraja.



Čedomirova opsesija



Đurić je presreo Draganu na putu do centra Zaječara i pokušao da je poljubi, ali kada se ona opirala, izgubio je kontrolu i nasrnuo na nju.

Nakon što ju je tukao i davio, sipao joj je sonu kiselinu u usta, a potom bacio njeno telo u jezero. Njena porodica i dečko odmah su prijavili njen nestanak, ali je potraga završila tragično.

Foto: YouTube/Printscreen/Facebook

 

 

Priznanje i kazna



Iznenadjujuće je da je Đurić prvobitno negirao zločin, ali je kasnije priznao ubistvo, opravdavajući svoje postupke patološkom ljubavlju i ljubomorom.

Osuđen je na 40 godina zatvora i trenutno služi kaznu u Padinskoj skeli, gde je i dalje nastavio sa jezivim pismima upućenim Draganinoj porodici.

Foto: YouTube/Printscreen/Facebook

 

 

Tragedija i suze



Čedomir Đurić je u jezivom pismu opisao snove o Draganinom sinu i putovanjima koja nikada nisu ostvarena. Ovo pismo je dodatno pogodilo Draganinu porodicu, koja je već bila suočena sa neizmernom tugom zbog gubitka voljene osobe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading