OBRADOVIĆ POTVRDIO: Fantastične vesti za Partizan!

Autor: P. Z.

Sport

30.01.2024

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko oduševio grobare najnovijim vestima.

OBRADOVIĆ POTVRDIO: Fantastične vesti za Partizan!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana krenuli su na jedno zanimljivo putovanje, pošto ih u ovonedeljnom duplom kolu Evrolige čekaju gostovanja Monaku i Virtusu.

Uoči putovanja, svoja očekivanja izneo je strateg crno-belih Željko Obradović.

Trofejni stručnjak je pre svega istakao jednu sjajnu vest, a to je da su svi zdravi i da konačno ima ceo tim na raspolaganju. Potom se osvrnuo na ekipu Monaka, kojoj Partizan gostuje u sredu od 19 časova.

Znamo njihove kvalitete, igrali smo protiv njih, ali idemo sa najvećim ambicijama, moramo da odigramo najbolje moguće utakmicu, znamo koliko su važne sve utakmice u Evroligi. Očekuje nas teška utakmica, ali mislim da moramo da imamo najbolju moguću reakciju - rekao je popularni Žoc pred put.

Republika

Foto: star sport

Željko i Saša Obradović će ponovo ukrstiti koplja

Upitan je potom da li očekuje drugačiju utakmicu u odnosu na onu koju su dva tima odigrala i Areni, u prvom delu sezone.

Bile su zanimljive utakmice sa njima i prošle sezone i ova koju smo igrali u prvom delu. Može da bude različita, jer oni mogu da igraju sa četiri mala ili sa tri visoka, nekad i sa četiri, u odbrani onda koriste preuzimanje u toj situaciji. To su sve stvari na koje moramo da reagujemo u toku utakmice. Imali smo u nekim momentima odlične segmente na poslednjoj utakmici, ali imali smo i loše. To su neke stvari koje su sigurno bitne kada se priča o toj ili bilo kojoj sledećoj utakmici - poručio je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading