INSAJDERSKA INFORMACIJA: Novaku se desila UŽASNA stvar pred polufinale sa Sinerom! Sada je jasno zašto nije osvojio Australijan open!

Autor: P. Z.

Sport

30.01.2024

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković je krio od javnosti šta mu se događa.

INSAJDERSKA INFORMACIJA: Novaku se desila UŽASNA stvar pred polufinale sa Sinerom! Sada je jasno zašto nije osvojio Australijan open!

Foto: www.profimedia.rs

Najveći teniser svih vremena Novak Đoković nije uspeo po 11. put u karijeri da osvoji Australijan open, već je po prvi put stao u polufinalu turnira u Melburnu.

Njega je na korak od finala zaustavio mladi Italijan Janik Siner, koji je posle i postao šampion, trijumfom nad Danilom Medvedevim u borbi za trofej.

Poraz koji je Nole doživeo od četvrtog tenisera planete nije sam po sebi bio toliko zabrinjavajuć, koliko utisak da je Siner isuviše lako pobedio srpskog asa.

Ipak, sada su se pojavile informacije koje objašnjavaju zbog čega je Novak delovao tako loše na terenu Rod Lejver arene u polufinalu.

Dobio je temperaturu veče pred polufinale! Nešto slično što je imao i Zverev. Bio je bolestan tri nedelje, ali neki virus ga je uhvatio ponovo. Neke prehlada jača... Ne može da se igra dobro sa temperaturom. Nije hteo da ode kod lekara da novinari ne bi to provalili i da mu ne bi napravili pompu oko toga - izneta je "insajderska informacija" u podkasu "Reketiranje".

Podsetimo, Novak je poražen od Sinera sa 3:1 (6:1, 6:2, 6:7, 6:3), a posle ovih saznanja jasno je da bi verovatno i odneo pobedu nad Italijanom, pošto mu je i sa temperaturom uzeo jedan set.

Posle toga bi usledilo finale protiv Medvedeva, a s obzirom na rezultate koje su Srbin i Rus kroz istoriju ostvarivali u Melburnu (Đoković 10-0 u finalima, Medvedev sada 0-3, a pre duela sa Sinerom 0-2), male bi šanse Novak imao za poraz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading