BORBA ZA PLEJ-OF NA KRILIMA POBEDE U DERBIJU! Evo GDE možete pratiti meč Crvene zvezde i Valensije!

Autor:

Sport

30.01.2024

05:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas novi evroligaški izazov za crveno-bele.

BORBA ZA PLEJ-OF NA KRILIMA POBEDE U DERBIJU! Evo GDE možete pratiti meč Crvene zvezde i Valensije!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Valensiju u Areni večeras od 20.00 časova u okviru 24. kola Evroliga

Crveno-beli su doživeli jedan od najtežih poraza ove sezone protiv Albe u Berlinu, ali su se iskupili trijumfom u večitom derbiju čime su praktično osigurali prednost domaćeg terena u plej-ofu AdmiralBet ABA lige. 

Foto: star sport

Košarkaši Crvene zvezde

Ova promenljivost u igri karakteristična je ove sezone za klub sa Malog Kalemegdana, tako da verovatno ni najveći košarkaški poznavaoci nemaju ideju u kakvom će izdanju Zvezda izaći večeras. 

Jedna dobra vest za crveno-bele je izostanak Brendona Dejvisa u redovima Valensije večeras u Areni. Jedan od najboljih igrača "slepih miševa" doživeo je povredu kolena na meču ACB lige sa Unikahom, i neće biti u stanju da pomogne svojoj ekipi na paklenom gostovanju. 

Što se zdravstvenog stanja u Zvezdi tiče, odsutan je samo od ranije povređeni Nikola Topić, dok su ostali igrači spremni da eventualnom pobedom vrate ekipu u aktivnu brobu za plej-of. 

Trener crveno-belih istakao je dobru odbranu, protiv izrazito fizikalne ekipe kao što je Valensija, kao ključ trijumfa. 

- Valensija je tim koja ima dobre atlete, veoma su čvrsti. Imaju drugu najbolju odbranu u Evroligi. Moramo da igramo našu igru, igramo na našem terenu. Moramo da napadamo pametno, a defanzivno da budemo konstantni i prisutni, da im ne dozvolimo da budu dobri u tranziciji - rekao je grčki stručnjak. 

Foto: Starsport

Janis Sferopulos

Kladionice smatraju Zvezdu za izrazitog favorita. Kvota na domaćina je 1.45, dok je iznenađenje gostiju iz Španije vrednovano kvotom 3.20. 

Zvezda je trenutno 13. u Evroligi sa deved pobeda u 22 meča. Valensija je ove sezone malo iznenađenje i ima učinak od 12 trijuma i 11 poraza, što ih stavlja devetu mesto. U prvom duelu ove sezone, Španci su slavili na svom terenu rezultatom 85:81.

Meč možete preko malih ekrana možete pratiti na kanalu Sport Klub 1, a ukoliko niste u mogućnosti  da gledate preko televizora, možete se uključiti putem lajv bloga na našem portalu Republika.rs.

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading