SFEROPULOSA RADUJE JEDNA STVAR PRED VALENSIJU: Neophodno nam je da...

Autor:

Sport

29.01.2024

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli moraju da pobede.

SFEROPULOSA RADUJE JEDNA STVAR PRED VALENSIJU: Neophodno nam je da...

Foto: Starsport

Crvena zvezda, posle ogromne pobede nad Partizanom u regionalnoj ligi, dočekuje Valensiju u "Štark areni" sutra od 20 časova u 24. rundi Evrolige.

Janis Sferopulos upozorava na odbranu tima iz "La Fontete".

- Valensija je tim koji ima odlične atlete. Igraju drugu najbolju odbranu u Evroligi. Mi moramo da igramo našu igru, da ostanemo u ritmu, moramo pametno da napadamo. Tečan napad nam je neophodan. Što se tiče odbrane, moramo da budemo prisutni i da ne dozvoljavamo lake poene iz tranzicije što je Valenisiji veliki deo igre i da iskontrolišemo skok u napadu.

Raduje ga što Zvezda igra utakmice na domaćem terenu.

- Prvi put ćemo igrati dve utakmice zaredom kod kuće, što je odlično za nas. Kasnije ćemo imati seriju od četiri utakmice na našem terenu, ali za sada smo fokusirani samo na utakmicu sa Valensijom.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Brendon Dejvis

Topić je i dalje u procesu oporavka, a Valensija će biti značajno oslabljena.

- Nikola Topić se i dalje oporavlja, a Brendon Dejvis, i dalje ne znamo sigurno, ali prema informacijama koji posedujemo neće igrati protiv nas. Ukoliko ne bude igrao biće to veliki nedostatak za njih, ali ne smemo da potcenimo ostale igrače koje imaju. Popunjeni su na svakoj poziciji i moraćemo da ostanemo fokusirani tokom čitavog meča.

Bilo je govora i o prethodnom meču između Zvezde i Valensije.

- Krenuli smo bili loše u prvom poluvremenu, da bi na kraju završili utakmicu mnogo bolje. Zato ponavljam da moramo da igramo sa istom energijom i intenzitetom tokom čitavog meča.

Španski klub se u međuvremenu pojačao Kevinom Pengosom i Džastinom Andersonom.

- Dva igrača koji poseduju ogroman kvalitet. Oba igrača mogu da vas kazne ukoliko im ne posvetite dovoljno pažnje u odbrani i u napadu, zaključio je Sferopulos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading