ŠTA ZNAČE TETOVAŽE JAGA DOS SANTOSA? Brazilac zahvalan BOGU na svemu, ne zaboravlja na OTADŽBINU!

Autor:

Sport

29.01.2024

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je bio heroj crveno-belih.

ŠTA ZNAČE TETOVAŽE JAGA DOS SANTOSA? Brazilac zahvalan BOGU na svemu, ne zaboravlja na OTADŽBINU!

Foto: Starsport

Jago dos Santos

Crvena zvezda je sinoć savladala Partizan u večitom derbiju 18. kola AdmiralBet ABA lige rezultatom 88:86. Kada bi se pogledao samo konačni rezultat, svi bi prvo pomislili da se radilo o izuzetno neizvesnom meču tokom svih 40 minuta, ali ipak, strepnja zvezdaša da može doći do pobede gostiju nastupila je tek u poslednjem minutu. Crveno-beli su vodili tokom celog meča, imali 21 poen prednosti u dva navrata, ali su se izabranici Željka Obradovića potpuno vratili u igru u poslednjem minutu kada je i ujedno prvi put na semaforu stajao nerešen rezultat. Naneli je pogodio tri bacanja, ostalo je tačno 10 sekundi do kraja, a onda je na scenu stupio - Jago dos Santos.

Omaleni Brazilac je prihvatio loptu, izdržao duel sa Jaramazom, pretrčao ceo teren, provukao se pored Smailagića i pogodio za pobedu i erupciju domaćih navijača.

Odavno je njihov miljenik, ali ono što je sinoć uradio sigurno će obeležiti njegov boravak u Beogradu, koliki god da on bude bio. Ovim potezom je samo potvrdio odličnu formu u kojoj se već neko vreme nalazi, a mi smo potražili koje su to najbitnije stvari koje ga motivišu da pruža izvanredne partije.

To se uglavnom vidi po tetovažama na telu osobe, a Brazilac ih ima nekolicinu. 

Republika

Foto: Starsport

Brazilac posle pobede

Naime, na ovoj slici sa slavlja nakon sinoćne pobede, može se videti iscrtana ruka Brazilca. Na njoj su dve ruke koje su skupljene tako da se mole, dok je iznad njih ptica, a ispod natpis "Svih stvari", koji predstavlja Boga kao vrhovnog i zaštitnika svega.

Na istoj ruci ispod je nacrtan i lav koji sigurno simboliše njegovu snažnu ličnost, s obzirom na to da je tu i njegova godina rođenja, iznad koje takođe piše "Vera".

Kada je reč o drugim delovima tela, na stomaku, na priloženoj slici ispod, može se videti i jedan orao, koji sigurno kao i lav simboliše jednu od najsnažnijih životinja svoje vrste.

Republika

Foto: Starsport

Jago na slavlju titule u Ulmu

Na nozi ima iscrtanu čuvenu statuu Hrista Spasitelja u Rio de Žaneiru, koja dodatno učvršćava priču o veri. Takođe, na istoj nozi ima i košarkaški teren, iznad čega je napisano "Kuća", što sigurno predstavlja mesto gde je napravio prve košarkaške korake u Brazilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading