PRELEPA MAKSI GLEDALA DEČKA KAKO REŠAVA DERBI! EKSKLUZIVNO: Zvezdaši su BAŠ MOĆNI, a moj Jago će TEK DA KIDA!

Autor:

Sport

29.01.2024

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitali smo je da li je ona zaslužna za sve bolje partije Brazilca.

PRELEPA MAKSI GLEDALA DEČKA KAKO REŠAVA DERBI! EKSKLUZIVNO: Zvezdaši su BAŠ MOĆNI, a moj Jago će TEK DA KIDA!

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Crvena zvezda je sinoć savladala Partizan u večitom derbiju 18. kola AdmiralBet ABA lige rezultatom 88:86. Kada bi se pogledao samo konačni rezultat, svi bi prvo pomislili da se radilo o izuzetno neizvesnom meču tokom svih 40 minuta, ali ipak, strepnja zvezdaša da može doći do pobede gostiju nastupila je tek u poslednjem minutu. Crveno-beli su vodili tokom celog meča, imali 21 poen prednosti u dva navrata, ali su se izabranici Željka Obradovića potpuno vratili u igru u poslednjem minutu kada je i ujedno prvi put na semaforu stajao nerešen rezultat. Naneli je pogodio tri bacanja, ostalo je tačno 10 sekundi do kraja, a onda je na scenu stupio - Jago dos Santos.

Omaleni Brazilac je prihvatio loptu, izdržao duel sa Jaramazom, pretrčao ceo teren, provukao se pored Smailagića i pogodio za pobedu i erupciju domaćih navijača.

Odavno je njihov miljenik, ali ono što je sinoć uradio sigurno će obeležiti njegov boravak u Beogradu, koliki god da on bude bio. Ovim potezom je samo potvrdio odličnu formu u kojoj se već neko vreme nalazi, a mi smo sinoć u hali saznali ko je osoba koja mu daje snagu da pruža izvanredne partije.

Naime, radi se o njegovoj izabranici Maksi Šmid. Za naš portal Republika.rs otkrila je šta misli o navijačima i gradu.

Republika

Foto: Instagram/__maxisophie

Maksi Šmid

Ovo je moj prvi put da sam u Areni, ali ne i u Beogradu. Sviđa mi se grad. Tek sam stigla ovde, tako da nisam zaslužna za njegove dobre partije do sad (haha). Jago mi je rekao da su navijači Zvezde baš odlični i moćni i bio je u pravu. Veoma mi se svidela atmosfera večeras - rekla je Maksi.


Kada je u pitanju romansa, ona je otpočela za vreme prošlosezonske epizode mladog pleja u Nemačkoj.

- Jago i ja smo zajedno godinu dana. Ja sam iz Nemačke, upoznali smo se dok je igrao u Ulmu - dodala je Jagova izabranica za naš portal.

Neme sumnje da joj se Brazilac odužio za pređene kilometre na pravi način, s obzirom na to da je osim ključnih poena postigao još 11, a na to dodao i tri skoka i četiri asistencije. Devojka mu je tek stigla, a da li to znače još bolje partije Zvezdinog plejmejkera, ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading