JAGO I DALJE STOJI UZ ŠABAZA: On je MOJ prijatelj, veoma dobar ČOVEK i IGRAČ!

Autor:

Sport

13.01.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac tvrdi da mu je mnogo pomogao.

JAGO I DALJE STOJI UZ ŠABAZA: On je MOJ prijatelj, veoma dobar ČOVEK i IGRAČ!

Foto: Starsport

Jago dos Santos i Šabaz Nejpir

Mnogo bure je podigao Šabaz Nejpir kada je odbio da igra utakmicu protiv Real Madrida i nekoliko dana kasnije se uputio ka Milanu gde je potpisao ugovor sa Armanijem. 

Saigrači u Beogradu su mu tokom celog boravka davali punu podršku, ali je njegova odluka bila da im tako vrati. Nedović je izjavio kako je mnogo energije ekipe odlazilo na "guranje" Šabaza, Hanga takođe nije izgledao previše povređeno zbog njegovog odlaska, ali je Jago jedan od igrača koji ga i dalje smatra za velikog prijatelja i sjajnu osobu.

Crveno-beli su Amerikancu na neki način vratili za "izdaju" tako što su na kraju ubedljivo slavili u Milanu nad Armanijem protekle nedelje.

- Kada igramo dobru odbranu, onda možemo sve – tada imamo više samopouzdanja, šutiramo bolje i možemo svakome da napravimo problem. Mislim da je utakmica sa Olimpijom pravac kojim treba da idemo, rekao je Jago za "Meridian sport".

Republika

Foto: Profimedia

Milano - Zvezda Meridianbet

Brazilski plejmejker je veoma brzo ostvario posebnu vezu sa crveno-belom bojom.

- Srećan sam kada ekipa pobeđuje. Znam da sam unapredio igru, ali da mogu još bolje. Ali, uvek kažem da je tim važan, nije bitan pojedinac. Nekada iskoči jedan, na drugoj utakmici neko drugi. Uvek se trudim da budem u službi tima. Šta mi vredi što sam protiv Cedevita Olimpije postigao 24 poena, kada smo izgubili. Bio sam tužan… Bolje da postignem nula poena, a da ekipa pobedi - nastavio je Brazilac.

Možda nije najbolji plejmejker u Evroligi, ali trud i želju mu niko ne može osporiti.

- Ovo je istorijska sezona za mene, nikada pre nisam igrao u Evroligi, tako da se trudim da unapredim igru i budem na što višem nivou, da igram sa više samopouzdanja. Srećan sam u Zvezdi Meridianbet, momci i treneri mi mnogo pomažu svakog dana - iskren je bio plejmejker crveno-belih.

Potom se osvrnuo na duel "oči u oči" sa Nejpirom.

- Volim Šabaza. On je dobar igrač i veoma dobra osoba. Igrati protiv njega je bilo veoma zanimljivo. Igrao je u NBA ligi, bio sjajan u Evropi, a moram da istaknem koliko mi je pomogao. On je moj prijatelj i bilo mi je drago što sam igrao protiv njega, zaključio je Jago za Meridian sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading