JOVANA JEREMIĆ PODELILA SREĆNE VESTI: Voditeljka otkrila sve o TRUDNOĆI sa Draganom - Evo kada stiže BEBA!

Autor:

Zabava

29.01.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić raznežila je sve priznanjem o trudnoći!

JOVANA JEREMIĆ PODELILA SREĆNE VESTI: Voditeljka otkrila sve o TRUDNOĆI sa Draganom - Evo kada stiže BEBA!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Voditeljka emisije "Novo Jutro" na Pink televiziji, Jovana Jeremić, planira da proširi porodicu i rodi još jedno dete. Prema nezvaničnim informacijama koje su se pojavile u domaćim medijima, Jovana je veoma organizovana i želi da sve bude onako kako je ona zamislila. Ona veoma veruje u astrologiju i prema astrološkim prognozama, želi da zatrudni krajem 2025. godine, a možda čak i u 2026. godini.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jovana Jeremić Novo jutro

 


Jovana Jeremić je poznata po svojoj veri u astrologiju i pridržavanju astroloških saveta. Prema izvorima bliskim voditeljki, ona čvrsto veruje u astrološke prognoze i planira da ostvari trudnoću onda kada je "prorečeno". Njen partner, biznismen Dragan Stanković, već ima decu i nije mu žurba, ali oboje bi voleli da dobiju zajedničko dete. Jovana ističe da je Dragan ljubav njenog života i da će sačekati da "doguraju" do datuma koji je njoj prihvatljiv da se ponovo ostvari kao majka.

Jovana izuzetno veruje u atrologiju i prilično se pridržava svega što joj astrolog u kog ima poverenja kaže. S tim u vezi, "prognoza" je takva da je "po nju najbolje da zatrudni tek krajem 2025, odnosno u 2026. godini". Jovana čvrsto veruje u to i nema nameru da ostane trudna pre termina koji joj je "proreknut" - priča izvor blizak voditeljki Pinka za Telegraf i dodaje:

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

 

Dragan već ima decu, on je i deda, pa mu se i ne žuri, ali bi oboje voleli da dobiju zajedničko dete. Videćemo šta će biti, hoće li baš on biti taj sa kojim će Jovana drugi put ostati trudna, ali ona kaže da je on ljubav njenog života, pa će verovatno i sačekati da "doguraju" do datuma koji je njoj prihvatljiv da se opet ostvari kao majka - dodao je izvor.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tanja

29.01.2024 13:20

Do tog povoljnog i planiranog termina, veza neće ni da postoji.