SINOVI DEČKA JOVANE JEREMIĆ PREKINULI EMISIJU: Hitno se uključili uživo u program Pinka!

Autor:

Zabava

17.01.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivan obrt u životu popularne voditeljke jutarnjeg programa!

SINOVI DEČKA JOVANE JEREMIĆ PREKINULI EMISIJU: Hitno se uključili uživo u program Pinka!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić

Samo dan nakon što je kažnjena oduzimanjem pola plate od strane Željka Mitrovića, voditeljka Jovana Jeremić je saopštila da se preselila kod svog novog izabranika, biznismena Dragana Stankovića, i da planira da se na neko vreme povuče iz javnog sveta. Inače, ovim povodom oglasili se u njegovi sinovi, koji su pred kamerama komentarisali svoju maćehu.

Naime, na svačije iznenađenje, Miloš i Mihajlo Stanković uključili su se uživo u program televizije Pink, te pohvalili njen kulinarski talenat, ističući da je od kada je sa njima, porodica postala još složnija.

- Fenomenalna je domaćica! Otkako je sa nama, mi smo velika porodica. Odlična je. Odličnu česnicu je napravila ove godine - rekao je Mihajlo u emisiji "Premijera - Vikend specijal" pomalo stidljivo gledajući u pod.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Sinovi Dragana Stankovića, novog dečka Jovane Jeremić

Inače, i sama voditeljka je priznala da je u sjajnim odnosima sa njima, a najavila je i da će se uskoro povući iz medija.

Planiram da se povučem malo iz medija u februaru, posvetiću se nekim svojim stvarima. Pravim pauzu - rekla je Jeremićeva.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jovana Jeremić sa novim dečkom Draganom Stankovićem

Kako smo već pisali, novi dečko Jovane Jeremić, Dragan Stanković, važi za uspešnog  biznismena sa zavidnim prihodom. Naime, podaci sa sajta "Company Wall" otkrivaju da je Dragan samo u 2022. godini ostvario prihod od preko šest milijardi dinara, s tim da je njegova čista zarada preko 2.500.000 evra. Osim impresivnog prihoda, Dragan je vlasnik firme za proizvodnju hleba, svežeg peciva i kolača, koja zapošljava preko 650 ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading