JOŠ JEDAN KIKS BAJDENA ZBOG KOG SU GA RAZAPELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Nazvao Trampa aktuelnim predsednikom - U komentarima ga urnisali!

Autor: D.B.

Svet

29.01.2024

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednika Bajdena ismevaju zbog toga što je nazvao Donalda Trampa aktuelnim predsednikom tokom govora u Južnoj Karolini.

JOŠ JEDAN KIKS BAJDENA ZBOG KOG SU GA RAZAPELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Nazvao Trampa aktuelnim predsednikom - U komentarima ga urnisali!

Foto: Tanjug/AP

Predsednika Džozefa Bajdena sada ismevaju zbog njegove najnovije greške, gde je izgledalo da naziva svog prethodnika, Donalda Trampa, "sedećim predsednikom".

Naime, Bajden je, sklon greškama zabrljao tokom govora u Južnoj Karolini u subotu dok je više puta nazivao bivšeg predsednika Trampa "gubitnikom".

"Vi ste razlog zašto sam ja predsednik", rekao je Bajden, 81, okupljenim liderima Demokrata dok je hvalio svoj niz "datih i ispunjenih obećanja".

"Vi ste razlog zašto je Donald Tramp gubitnik", rekao je o svom verovatnom ključnom izazivaču na izborima 2024.

Ali komentatori na internetu brzo su rekli da je Bajden pravi gubitnik jer se pogrešno izrazio dok je razgovarao o tome kako "američki potrošači suočavaju stvarno poverenje u ekonomiju koju gradimo".

Republika

Foto: www.profimedia.rs/Tanjug/AP/fotomontaža/E.DELIBAŠIĆ

 

 

"Dopustite da vam kažem ko još to primećuje: Donald Tramp", rekao je Bajden pre nego što se spotakao na rečima.

"Jeste li videli šta je nedavno rekao ... on želi, on želi da vidi da ekonomija propadne ove godine? Sedeći predsednik", rekao je, ne ispravljajući se.

Predsednika Bajdena ismevali su zbog njegovog komentara o "sedećem predsedniku".

"OMG - Bajden je zaista nazvao Trampa aktuelnim predsednikom. Teoretičari zavera će se zabavljati s ovim", napisao je jedan korisnik na X.

"Da li je ovaj tupan upravo nazvao Donalda Trampa aktuelnim predsednikom?" napisao je drugi, dodajući smešne emojije.

Treći korisnik dodao je: "Krompir-masa mozga Džo Bajden naziva Trampa aktuelnim predsednikom. Starac".

Pratitelji Trampa uživali su u Bajdenovom kiksu, koji je izgledao kao potvrda tvrdnji republikanskog favorita da je pobedio na predsedničkim izborima 2020. uprkos navodnoj izbornoj prevari.

"Nije li on trenutno predsednik?" napisao je jedan korisnik, dodavši emojija koji ukazuju na sumnju.

"Bajden je slučajno rekao istinu ... DJT je trenutni predsednik", napisao je "MAGA patriot".

Ovo je samo najnoviji kiks za Bajdena, koji je već najstariji predsednik ikada i imao bi 86 godina na kraju svog drugog mandata ako bi ponovo bio izabran.

Nedavno istraživanje New York Times-a pokazalo je da 71% birača u ključnim saveznim državama smatra da je Bajden "prestar da bi bio efikasan predsednik", dok je samo 39% to mislilo o Trampu, 77. Bajdenovi branitelji tvrde da je sklon greškama koje se pogoršavaju zbog celoživotnog mucanja.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading