NEBOJŠA MORA NA HITNU TRANSPLATACIJU BUBREGA U BELORUSIJI: Potrebno je 75.000 evra! Sportsko selo organizuje humanitarni turnir u fudbalu!

Autor:

Vesti

29.01.2024

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Mišin je krajem novembra 2023. stavljen na listu čekanja za transplataciju bubrega u Belorusiji. Porodica nije u stanju da obezbedi sav potreban novac, pa je preko fondacije Budi human otvoren račun, a može se poslati i sms - na 3030 pošaljite 1607

NEBOJŠA MORA NA HITNU TRANSPLATACIJU BUBREGA U BELORUSIJI: Potrebno je 75.000 evra! Sportsko selo organizuje humanitarni turnir u fudbalu!

Foto: Budihuman

Nebojša Mišin (40) se od 2006. leči usled hronične bubrežne slabosti (Dg. N18.5 Morbus renalis chronicus), a tokom 2014. pojavljuju se prvi simptomi lošeg rada bubrega. Dve godine kasnije dolazi do progresije uz simptome koji su ukazivali na otkazivanje bubrega te je ustanovljena dijagnoza hronične bubrežne slabosti trećeg stepena.

Foto: Budihuman

Mišinu je potrebno 75.000 evra za operaciju

- Sve dosadašnje terapije pokazale su se kao neuspešne pa je Nebojša od 2023.na dijalizi.  U septembru 2023. lečen je na endokrinologiji KBC Zvezdara usled ketoacidoze.

Krajem novembra 2023. stavljen je na listu čekanja za transplantaciju bubrega na klinici u Belorusiji. Kako ovaj vid lečenja zahteva značajna finansijska sredstva koja porodica nije u stanju da obezbedi, mole se svi ljudi dobre volje da pomognu svojim donacijama kako bi Nebojša što pre otišao na transplantaciju. Sredstva su potrebna za transplantaciju bubrega, specijalističke preglede, kao i za putne troškove - navodi se na sajtu fondacije Budi human.

Foto: Budihuman

Humanitarni turnir biće organizovan 10. februara, a mogu da se prijave svi zainteresovani

Mišinu je potrebno 8.720.000 dinara, a do sada je prikupljeno oko 45 odsto sredstava. Za Nebojšu možete uplatiti novac na jedan od računa (navedeni na slici) ili slanjem sms poruke 1607 na broj 3030. 

Kompleks Sportsko selo, koji se prijključio ovoj akciji, organizuje zajedno sa firmom u kojoj radi Nebojša, humanitarni turnir, a sva prikupljena sredstva idu za njegovo lečenje. 

- Pozivamo Vas da uzmete učešće na humanitarnom sportskom događaju koji zajedno sa Sportskim selom organizujemo sa ciljem da prikupimo potrebna sredstva za lečenje našeg dragog kolege i prijatelja Nebojšu Mišinu. Humanitarni sportski događaj će se održati 10.02.2024. u Sportskom selu. Planiran je turnir u malom fudbalu kao i u tenisu. Molimo kompanije  da svoje ekipe prijave do 07.02.2024. putem email-a na adresu: sportskoselo011@gmail.com, a u cc email-a: office@conventus.rs 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading