ODMAH POSLE POBEDE U VEČITOM DERBIJU! Zvezdaši dobili još VESTI koje će ih OBRADOVATI!

Autor:

Sport

29.01.2024

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakav rasplet situacije menja mnogo toga.

ODMAH POSLE POBEDE U VEČITOM DERBIJU! Zvezdaši dobili još VESTI koje će ih OBRADOVATI!

Foto: Starsport

Osim što je dobila Partizan u četvrtom večitom derbiju ove sezone, Crvena zvezda je posle utakmice u Areni saznala dobru vest.

Košarkaši Unikahe pobedili su u gostima Valensiju sa 83:63, a ovaj susret je obeležila i povreda jednog od najboljih igrača tog tima Brendona Dejvisa. 

Amerikanac je napustio parket posle povrede levog kolena, navodi se na zvaničnom sajtu Valensije. Sam stepen povrede još uvek nije poznat, pa će detaljna ispitivanja pokazati koliko će morati na pauzu. Njegov status će biti naknadno "ažuriran" kada bude dostupno više informacija.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Brendon Dejvis

Treba dodati da Valensija u 24. kolu Evrolige dolazi u Arenu, na megdan Crvenoj zvezdi, pa će eventualni izostanak iskusnog centra značiti i veliki problem na poziciji "petice".

Izabranici Janisa Sferopulosa su, podsetimo, savladali Partizan s 88:86 u četvrtom ovosezonskom derbiju, u okviru 18. kola AdmiralBet ABA lige i učvrstili se na prvom mestu regionalnog takmičenja.

Crveno-beli sada imaju skor od 16 pobeda i dva poraza, dok je tim Željka Obradovića pretrpeo peti neuspeh u sezoni i njihov bilans je 13-5.

Zvezda je protiv Partizana vodila i sa maksimalnih 21 poenom razlike, ali je ispustila veliku prednost, pa je na kraju spašavala trijumf, koji joj je obezbedio Jago dos Santos poenima u poslednjim sekundama utakmice u Areni.

Domaći tim su do pobede vodili Adam Hanga s 15 i Džoel Bolomboj koji je ubacio 14 poena, dok je jedan manje postigao brazilski reprezentativac i junak pobede srpskog šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading