PREMINUO MILOŠ STOJISAVLJEVIĆ, JEDAN OD NAJBOLJIH SRPSKIH BAS GITARISTA: Čuveni Cajger izgubio bitku sa teškom bolešću!

Autor:

Zabava

28.01.2024

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda srpskog rokenrola - Miloš "Cajger" Stojisavljević

PREMINUO MILOŠ STOJISAVLJEVIĆ, JEDAN OD NAJBOLJIH SRPSKIH BAS GITARISTA: Čuveni Cajger izgubio bitku sa teškom bolešću!

Foto: Milan Maricic/ATAImages


Jedan od najistaknutijih muzičara na domaćoj rok sceni, Miloš Stojisavljević, poznatiji kao Cajger, preminuo je nakon duge borbe sa teškom bolešću. Cajger je bio cenjeni bas gitarista i ostavio je neizbrisiv trag u istoriji srpskog rokenrola.

Bogata muzička karijera

Cajger je poslednjih godina svoje karijere bio aktivno angažovan kao član kultne grupe Generacija 5, ali njegova muzička karijera obuhvatala je saradnju sa velikim brojem bendova i izvođača na domaćoj sceni. Njegov nadimak potiče od izuzetne preciznosti i brzine u sviranju, zbog čega je bio omiljen među kolegama i poštovan od strane publike.

 

 


Uticajna figura i van muzičke scene

Pored muzičkog angažmana, Cajger je bio i direktor kompanije "Knjaz Miloš", pokazujući svoju raznovrsnost i sposobnost da se afirmiše i van muzičkog sveta. Njegova posvećenost muzici i preduzetništvu ostavila je dubok trag u srpskoj kulturi.

 

 

 

 


Oproštaj od legendarnog muzičara

Nakon vesti o Cajgerovoj smrti, brojni prijatelji, kolege i obožavaoci iskazali su svoje saučešće i oprostili se od njega putem društvenih mreža. Njegovo nasleđe ostaje neizbrisivo u srcima svih koji su bili dodirnuti njegovom muzikom.

Miloš "Cajger" Stojisavljević je ostavio neizbrisiv pečat u istoriji srpskog rokenrola, kao virtuozni bas gitarista i inspiracija generacijama muzičara i ljubitelja dobre muzike. Njegova muzika će živeti večno, a sećanje na njega će ostati kao simbol srpske rok scene.

 

 

(Headliner)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading