NE BI SE DESIO PREOKRET PARTIZANA DA JE ON BIO NA TERENU! Đurović otkrio KO je falio u igri CRVENE ZVEZDE!

Autor:

Sport

29.01.2024

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ukupno, zaslužena pobeda Zvezde"

NE BI SE DESIO PREOKRET PARTIZANA DA JE ON BIO NA TERENU! Đurović otkrio KO je falio u igri CRVENE ZVEZDE!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde savladali su u večitom derbiju pred svojim navijačima Partizan sa 88:86. Iako su tokom celog meča ubedljivo vodili, došli su u situaciju da crno-beli imaju šut za pobedu, što je zasmetalo bivšem igraču, a sadašnjem košarkaškom treneru Vladi Đuroviću.

– Velika drama, uzbudljiva utakmica za gledanje, ali nije trebalo da dođe do toga. Iznenađen sam da Crvena zvezda sa Teodosićem, Hangom, Nedovićem, iskusnim igračima i Jagom, ne može da pređu centar i da dođe do toga da mogu da izgubi. Kada se sve pogleda, bila bi tragedija za Zvezdu da je izgubila. Da je ušao šut Avramovića, izgubili bi. Vodila je Zvezda i po 20 razlike, čitavo vreme kontrolisala meč i došla potpuno neočekivano u ovakvu situaciju. Svaka čast Partizanu na borbenosti, ništa mu nije išlo, ali se nije predavao. Kada se pogleda cela utakmica, najbolji igrač utakmice bio je Bolomboj, ne samo što je napravio skokove i davao koševe, već je ključne lopte uhvatio u napadu, kada je već bilo izgubljeno davao je sve od sebe, lupio je bananu kada je trebalo. Mitrović je u prvom delu odigrao mnogo bolje nego u poslednjim utakmicama, ali je u drugom delu pao. Isto važi i za Davidovca. Ukupno, zaslužena pobeda Zvezde, obezbeđeno prvo mesto u ABA ligi, ali mora da se napravi analiza zašto se došlo u ovu situaciju, jer to Zvezdi ne sme da se dešava, s obzirom na sastav koji ima, rekao je Đurović.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Topić

Đurović smatra da bi igranje Nikole Topića imalo pozitivan uticaj na derbi, te da bi crveno–beli lakše rešili meč u svoju korist.


Mislim da su prezadovoljni, video sam način na koji se raduju, jer su pobedili Partizana, kako, to nije bitno, pobedili su i obezbedili prvo mesto koje donosi prednost domaćeg terena, koja je ipak drugačija nego u Evropi. Pojedini igrači sigurno treba da se zamisle 'Šta ono bi, šta uradih ono?'. Stručni štab treba sutra da vidi 'Čekaj, ljudi da vidimo, 32. minut mi vodimo 19 razlike, završava se utakmica, oni imaju šut za pobedu. O čemu se tu radi?' To je obavezno da se napravi i tvrdim da se ovo ne bi desilo da je Topić bio tu, iako najmlađi na terenu. Ubeđen sam u to, zaključio je bivši trener mnogih klubova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading