VELIKI PROBLEM ZA SFEROPULOSA! Povredio se Nikola Topić!

Autor:

Sport

04.01.2024

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Meridianbet morao prinudno da napusti parket.

VELIKI PROBLEM ZA SFEROPULOSA! Povredio se Nikola Topić!

Foto: Starsport

Nikola Topić

Završen je pre vremena večiti derbi za Nikolu Topića! Mladi igrač Crvene zvezde Meridianbet koji je nedavno prekomandovan u prvi tim, bio je akter utakmice 19. kola Evrolige, sve do finiša treće četvrtine.

Do tog trenutka mladi biser Zvezde Meridianbet je proveo 11 i po minuta na parketu, ubacio i tri peona uz isto toliko asistencija, ali je posle 30 minuta igre zabrinuo sve delije.

Naime, Nikola je zbog povrede otišao u svlačionicu i vratio se nedugo potom u dvoranu, gde je seo u drugi red među igrače u crveno-belim dresovima.

Takva scena ne prija navijačima kluba koji su prošlog utorka dočekali dete Zvezde Meridianbet po dolasku iz Mege.

Topić je do sada već odigrao jednu utakmicu u dresu srpskog prvaka u Evroligi i bio je akter pobede nad Fenerbahčeom u Istanbulu pre dva dana, kada je imao po četiri poena i asistencije.

U trenucima kada je Nikola izašao iz igre, Crvena zvezda Meridianbet je posle 30 minuta protiv Partizana vodila sa 17 razlike, rezultatom 65:48.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading