EVROLIGA SE POKLONILA POJAČANJU ZVEZDE MERIDIANBET! Pogledajte MONSTRUOZNO zakucavanje Gilespija kojim je digao Arenu na NOGE! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.01.2024

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalan potez novog igrača crveno-belih.

EVROLIGA SE POKLONILA POJAČANJU ZVEZDE MERIDIANBET! Pogledajte MONSTRUOZNO zakucavanje Gilespija kojim je digao Arenu na NOGE! (VIDEO)

Foto: Starsport

Crvena zvezda Meridianbet ima ubedljivo vođstvo protiv Partizana na poluvremenu, u utakmici 19. kola Evrolige.

Izabranici Janisa Sferopulosa vode u sudaru s večitim rivalom čak sa 21 poenom razlike (50:29), a jedan od najzaslužnijih za takav rezultat je i Fred Gilespi.

Poslednje pojačanje srpskog šampiona iz redova minhenskog Bajerna je u evroligaškom debiju pred delijama oduševio sve navijače Zvezde Meridianbet.

Već do poluvremena, Amerikanac je bio dvocifren, pošto je ubacio 10 poena, a jedan od njih posebno je izdvojila Evroliga.

Brutalno zakucavanje Gilespija zaslužilo je pažnju elitnog takmičenja i nema sumnje da će se naći u najužem izboru za najbolji potez 19. runde.

Pogledajte u priloženom snimku kako je Fred Gilespi podigao Beogradsku arenu "na noge".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading