ŠETAO PSA, UŠAO U OBLIŽNJU ZGRADU I UKRAO OKIĆENU JELKU: Skandalozno ponašanje mladića iz Beograda!

Autor:

Vesti

04.01.2024

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedini korisnici društvenih mreža su izneli šaljive teorije o tome zašto je lopov ukrao jelku, čime su pokušali da ublaže ozbiljnost događaja.

ŠETAO PSA, UŠAO U OBLIŽNJU ZGRADU I UKRAO OKIĆENU JELKU: Skandalozno ponašanje mladića iz Beograda!

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Ulicom vojvode Vlahovića danas se proširila vest o skandaloznom događaju koji je šokirao Beograđane - jedan čovek je uhvaćen na kamerama kako krade okićenu jelku iz ulaza u zgradu. Snimak je brzo postao viralan na društvenim mrežama, izazivajući ogorčenje i osudu građana.

Nakon što je snimak postao viralan, građani su burno reagovali na ovaj nemoralan čin. Mnogi su izrazili zgražavanje i nezadovoljstvo, osuđujući lopova zbog njegovog postupka. Komentari su se nizali, od osude do ironičnih komentara o motivima ovog čina.

Dok su neki građani izrazili zgražavanje, drugi su se opredelili za humorističan pristup situaciji. Pojedini korisnici društvenih mreža su izneli šaljive teorije o tome zašto je lopov ukrao jelku, čime su pokušali da ublaže ozbiljnost događaja.

Iako je većina osudila postupak lopova, pojedini korisnici društvenih mreža su izneli teoriju da je možda situacija drugačija nego što izgleda. Neki su čak pokušali da opravdaju postupak mladića sa snimka, tvrdeći da postoji mogućnost da je jelka već bila izbačena u hodnik i da je on samo pokušao da je odnese do smeća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading