LOPOV OJADIO DVE FIRME U BORU: Upao u magacine pa pokrao žicu, naftu, 200 metara kabla...

Autor:

Hronika

04.01.2024

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je ukradene predmete pronašla i vratila ih vlasniku.

LOPOV OJADIO DVE FIRME U BORU: Upao u magacine pa pokrao žicu, naftu, 200 metara kabla...

Foto: pixabay.com

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su A. Š. (1996) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa.

On se sumnjiči da je provalio u magacine dve kineske firme i ukrao oko 200 metara kabla, žicu, naftu, stubiće za ogradu i druge predmete.

Policija je ukradene predmete pronašla i vratila ih vlasniku.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici rasvetlili su dve teške krađe i protiv četrdesetsedmogodišnjeg Beograđanina podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio navedena krivična dela.


On se sumnjiči da je u novembru provalio u dva stana u jednom stambenom naselju u Subotici odakle je ukrao novac.

Protiv osumnjičenog, koji se trenutno nalazi u pritvoru zbog sumnje da je u prethodnom periodu izvršio teške krađe i na području Beograda, biće podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

Takođe, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, intenzivnim radom, rasvetlili su više teških krađa i uhapsili D. D. (1992) i N. K. (1994) iz Subotice zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova krivična dela.

Sumnja se da su oni, zajedno sa još tri lica za kojima policija intenzivno traga, u toku ovog meseca na području Subotice i Bajmoka, provalili u kuće, iz kojih su ukrali novac, zlatni nakit i pištolj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading