SRBINU 30 DANA PRITVORA ZBOG KRAĐE JAKNE U TC "UŠĆE"! Svi u čudu! OGLASILO SE TUŽILAŠTVO I SVE RAZJASNILO!

Autor:

Hronika

22.12.2023

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imajući u vidu da je lopov višestruko osuđivan za imovinska krivična dela, Treći osnovni sud u Beogradu je usvojio predlog tužilaštva i doneo rešenje kojim se osumnjičenom određuje pritvor u trajanju do 30 dana.

SRBINU 30 DANA PRITVORA ZBOG KRAĐE JAKNE U TC "UŠĆE"! Svi u čudu! OGLASILO SE TUŽILAŠTVO I SVE RAZJASNILO!

Foto: youtube.com/ben sedin

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu zatražilo je danas pritvor, a Treći osnovni sud ga odobrio, za N.P. (45) iz Kosova Polja.

On je u TC "Ušće" iz jedne prodavnice ukrao jaknu, potom napustio objekat, nakon čega se oglasio alarm, pa je osumnjičeni zadržan od strane radnika obezbeđenja do dolaska policije. 

Policija mu je odredila zadržavanje, a tužilaštvo zatražilo pritvor od 30 dana, nakon što je osumnjičeni na saslušanju priznao krađu. 

Imajući u vidu da je lopov višestruko osuđivan za imovinska krivična dela, Treći osnovni sud u Beogradu je usvojio predlog tužilaštva i doneo rešenje kojim se osumnjičenom određuje pritvor u trajanju do 30 dana.

Podsećamo i da je beogradska policija je pokrenula intenzivnu potragu za dvojicom lopova, koji su 20. decembra oko 22 sata opljačkali jednu kladionicu na Voždovcu.

Prema informacijama koje su dostupne javnosti, dvojica maskiranih razbojnika upala su u objekat i odneli više od pola miliona dinara.

Radnik koji je bio za pultom u trenutku razbojništva opisao je dramatičan događaj, ističući da se sve odigralo za svega nekoliko minuta. 

- Ušla su dvojica maskiranih sa fantomkama. Jedan mi se obratio: "Ovo je pljačka, daj novac". U mene je uperio pištolj, pa me odgurnuo. Uzeo je sav pazar koji je bio u kasi. Drugi je samo ćutao. Nisam povređen, ali ne mogu da ih opišem jer ništa sem njihovih očiju nisam video - izjavio je radnik kladionice.

Više o ovom filmskom razbojništvu pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading