REPREZENTATIVAC SRBIJE NA CENI! Još jedan klub ŽELI ga u svojim redovima!

Autor:

Sport

17.01.2024

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve izvesniji odlazak iz Italije.

REPREZENTATIVAC SRBIJE NA CENI! Još jedan klub ŽELI ga u svojim redovima!

Foto: Starsport

Trening reprezentacije Srbije

Reprezentativac Srbije Nemanja Radonjić je pred odlaskom iz Torina. Gotovo je izvesno da će nekadašnji igrač Crvene zvezde već u januarskom prelaznom roku napustiti redove "bikova".

Upravo zbog toga, već sada nekolicina evropskih klubova krenula je u poteru za vihornim krilom. Pominjala se priča da Nišlija neće napuštati Seriju A, odnosno, da će Monca biti njegova naredna stanica, međutim, realizacija posla je bila neuspešna.

U trku je sada ušla španska Majorka, član La lige, čiju mrežu sa uspehom čuva još jedan Piksijev "orao" Predrag Rajković!

Foto: Profimedia

Nemanja Radonjić

Osim njega, za tim sa Balearskih ostrva nastupa i povremeni član srpske selekcije Matija Nastasić, dok su Španci uporni da dovedu i još jednog, kako bi im pomogao u borbi za opstanak u Primeri.

Treba reći da je Radonjić od početka sezone upisao 10 mečeva za Torino u Seriji A, a u tom periodu je čak tri puta tresao protivničke mreže, da bi onda sramnom odlukom hrvatskog trenera Ivana Jurića udaljen iz tima i preseljen među rezerviste.

Uvek dobro obavešteni Fabricio Romano najavio je potencijalnu realizaciju ovog transfera, naglasivši da je Majorka tek "pitala" o Radonjiću, ali da je sve daleko još od realizacije transfera.

Nisu samo Španci zainteresovani za Radonjića, pošto se ranije pominjala i opcija prelaska u italijansku Salernitanu, kao i San Hoze Ertkvejka, člana MLS lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading