ZVEZDAN TERZIĆ ODGOVORIO RUSIMA: Bukari MOŽE DA IDE, ali samo pod JEDNIM USLOVOM!

Autor:

Sport

16.01.2024

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se saga oko transfera brzonogog napadača Zvezde.

ZVEZDAN TERZIĆ ODGOVORIO RUSIMA: Bukari MOŽE DA IDE, ali samo pod JEDNIM USLOVOM!

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić

Danas je odjeknula vest kako je Crvena zvezda dobila ponudu od Krasnodara za svog napadača, Osmana Bukarija, u vrednosti od osam miliona evra. 

Sada se povodom novonastalih glasina javio i Zvezdan Terzić, koji je razrešio neke od nedoumica ljubitelja fudbala u Srbiji. 

Naime, ruski portal "Sport ekspres" kontaktirao je s tim u vezi generalnog direktora crveno-belih, a on je dao kratak, ali jasan odgovor.

-Ponuda Krasnodara od osam miliona evra? Pustićemo Bukarija za sumu koja nije manja od 10 miliona evra - rekao je Terzić.

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić

Bukari je najnoviji u nizu traženih igrača Zvezde koji bi ove zime mogli da napuste "Marakanu". Prvo je ugovoren transfer mladog desnog beka, Koste Nedeljkovića, iz Zvezde u Aston vilu za devet miliona evra, a potom je i nagovešteno da će napadač Jovan Mijatović u Ameriku za osam miliona uz bonuse, mada se centarforu Zvezde za sada ne seli ni u Rusiju, ni u SAD.

Foto: Starsport

Osman Bukari

Obojica su na pripremama Zvezde na Kipru, dok Bukari u ovom momentu nastupa za Ganu na Kupu afričkih nacija. 

Ukoliko Bukari ode, zajedno sa prihodom od Nedeljkovića, i potencijalnim novcem od Mijatovića, Crvena zvezda bi oslobodila dosta mesta u ekipi, a takođe i osigurala sebi kvalitetne "zalihe", ne bi li mogla da nadomesti ove odlaske.

Podsetimo, Marakanu je takođe napustio i rezervni golman crveno-belih, Nikola Vasiljević, koji se vratio u Radnički iz Niša usled male minutaže. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading