HIT-REAKCIJE USRED UTAKMICE U TORINU! Vlahović ODUŠEVIO! Saigrači se u NEVERICI HVATALI ZA GLAVU zbog Srbina!

Autor: M. M.

Sport

16.01.2024

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Juventusa dominira.

HIT-REAKCIJE USRED UTAKMICE U TORINU! Vlahović ODUŠEVIO! Saigrači se u NEVERICI HVATALI ZA GLAVU zbog Srbina!

Foto: Tanjug/AP

Srpski napadač Dušan Vlahović odigrao je utakmicu iz snova u dresu Juventusa i pobedi nad Sasuolom (3:0).

Reprezentativac Srbije sa dva gola predvodio je svoj tim u utakmici Serije A. Nisu to bili obični golovi, već istinske majstorije našeg fudbalera, koji je u vrhu liste strelaca u tamošnjem šampionatu sa devet golova.

Udarac sa distance, pa još bolji od prečku iz slobodnog udarca za svega nekoliko minuta zadivili su mnoge, između ostalog i same aktere i Dušanove saigrače na utakmici u Torinu. Mnogi od njih uhvatili su se za glavu od oduševljenja, kao uostalom i broji navijači "stare dame" širom sveta.

 

 

Hit reakcije fudbalera na evrogolove saigrača iz Juvea postale su viralne na društvenim mrežama, te su ih brojni navijači počeli objavljivati. 

 

 

Juventus se trenutno nalazi na drugoj poziciji Serije A i aktivno učestvuje u borbi za titulu. Njegova ekipa je ubedljivom pobedom nastavila grčevitu poteru za rivalom iz Milana, Interom, s obzirom da je trijumfom zaostao na samo dva boda za njima na tabeli. 

Ukoliko Dušan Vlahović nastavi da šalje ovakve "lepotice" u mreže rivala, sigurno je da Juventusu neće izostati materijala u borbi za prvi trofej posle višegodišnjeg posta. 

Njhov protivnik u 20. Kolu Serije A je četrnestoplasiran na tabeli.

Za Juve je čitav meč odigrao i drugi srpski reprezentativac Filip Kostić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading