VLAHOVIĆ "IZBUŠIO" SASUOLO! Srbin dao DVE GOLČINE kakve se ne viđaju ČESTO! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.01.2024

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj put se "Dušan silni" upisao u strelce protiv Sasuola.

VLAHOVIĆ "IZBUŠIO" SASUOLO! Srbin dao DVE GOLČINE kakve se ne viđaju ČESTO! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Juventusa pobedili su u meču protiv Sasuola na domaćem terenu rezultatom 3:0 u okviru 20. kola Serije A. 

Golove je za "staru damu" postigao naš Dušan Vlahović - i to kakve! A, potom je Kijeza postavio konačan rezultat u sudijskoj nadoknadi kada je sve bilo rešeno.

Srpski reprezentativac je za prvi pogodak sačekao loptu, koju mu je doturio Mireti oko ivice kaznenog prostora, a onda sa distance ispalio takav "projektil" da je golman Sasuola Konsilji samo mogao da ulepša gol svojom paradom. 

 

 

 

Tu nije bio kraj. Dušan je u 36. minutu izveo slobodan udarac sa prilično udaljenog mesta od gola. Nalazio se čak i u nezgodnom položaju, sa desne strane, ali mu to nije smetalo da i ovu loptu pošalje pod prečku golmana gostojućih. 

 

 

Dušan sada ima devet golova na listi najboljih strelaca najvišeg italijanskog ranga, i tako se izjednačio jednim rivalom iz tabora Sasuola. 

Večerašnji protivnici u svojim redovima imaju nestvarnog fudbalera Domenika Berardija, špica koji se direktno pita ko će biti najbolji strelac italijanskog šampionata, s obzirom da već ima devet pogodaka, kao i naš napadač. 

Juventus se trenutno nalazi na drugoj poziciji Serije A i aktivno učestvuje u borbi za titulu.  Ekipa je pobedom nastavila grčevitu poteru za rivalom iz Milana, Interom, s obzirom da bi trijumfom kaskali samo dva boda za njima. Sasuolo je posle ovog kola četrnestoplasiran na tabeli.  

Ukoliko Dušan Vlahović nastavi da šalje ovakve "lepotice" u mreže rivala, sigurno je da Juventusu neće izostati materijala u borbi za prvi trofej posle višegodišnjeg posta.

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading