MARINIKA "GLADUJE" ISKLJUČIVO ZBOG EVROPSKOG PARLAMENTA, A ALEKSIĆ ZBOG NJIH POSTI? Orlić o protestima: Bivši režim se razbežao brže no ikad

Autor:

Vesti

16.01.2024

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đilasa standardno nigde, dodao je.

MARINIKA "GLADUJE" ISKLJUČIVO ZBOG EVROPSKOG PARLAMENTA, A ALEKSIĆ ZBOG NJIH POSTI? Orlić o protestima: Bivši režim se razbežao brže no ikad

Foto: Nebojša Mandić

Vladimir Orlić

Na večerašnjem skupu opozicije ispred zgrade RIK-a, jedan od lidera prozapadne koalicije "Srbija protiv nasilja", Marinika Tepić, iznela je tvrdnje da predsednik Aleksandar Vučić, i pored boravka u Davosu, "viri iza zavese Predsedništva". Ova izjava izazvala je veliku pažnju javnosti i postala predmet rasprave u političkim krugovima.

Tepić je istakla da je Vučić "kukavica" zbog toga što se, po njenim rečima, krije iza zavese umesto da se suoči sa problemima koje Srbija trenutno ima. Ova izjava je naišla na brojne reakcije, a pojedini analitičari ističu da je ovo samo jedan od neosnovanih napada opozicije na aktuelnu vlast.

Reakcije na tvrdnje Marine Tepić

Na Tepićkine tvrdnje reagovao je i Predsednik narodne skupštine Vladimir Orlić na društvenoj mreži, ističući da je "bivši režim" brzo pobegao, te da je navodno predstavljanje Vučića "iza zavese, preko puta", dok je on zapravo u Davosu, samo još jedan pokušaj napada opozicije na aktuelnu vlast.

- Bivši režim se razbežao brže no ikad. Priviđanje Vučića "iza zavesa, preko puta", a on u Davosu. Fol studentima "treba odmor". DS mora da uzme mandate i pare "jer je jako teško dati ostavku". Marinika "gladuje" isključivo zbog EP (a Aleksić zbog njih posti)? Đilasa standardno nigde - naveo je Orlić.

 

Vučić iz Davosa najavljuje veliki plan za Srbiju

U isto vreme kada je Marinika Tepić iznela svoje tvrdnje, predsednik Vučić se nalazio u Davosu gde je najavio "veliki plan za Srbiju". Ova najava izazvala je značajnu pažnju javnosti, a sama činjenica da je predsednik bio angažovan na međunarodnom nivou dok se u zemlji vodi politička polemika, dodatno je pojačala interesovanje javnosti.

Dakle, izjave Marine Tepić o navodnom skrivanju predsednika Vučića izazvale su burne reakcije i postale predmet rasprave, dok je sam Vučić iz Davosa najavio značajne planove za Srbiju, što je dodatno uzburkalo političku scenu. Ovo je samo jedan od primera političke tenzije koja trenutno vlada u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (49)

Loading
Marija

16.01.2024 22:00

Dokle će više ova opozicija da se glupira

Zvezdica

16.01.2024 22:04

Marinika gladuje samo kako bi ostavila utisak žrtve i ostvarila svoje ciljeve.

Nataša

16.01.2024 22:19

Opozicija se raspala i fazbeđala glavom eh obzira.

Zora

16.01.2024 22:22

Opozicionari više ni sama ne zna šta rade. Žele na vlast, a neće ih narod.