JOŠ JEDNOM POKAZAO DA JE DRŽAVNIK: Vučić odbrusio nemačkim medijima i zaštitio opoziciju (VIDEO)

Autor:

Vesti

02.01.2024

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolje da vas boli glava za vaše probleme, dodao je.

JOŠ JEDNOM POKAZAO DA JE DRŽAVNIK: Vučić odbrusio nemačkim medijima i zaštitio opoziciju (VIDEO)

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Tokom obilaska gradilišta na izlaznom portalu tunela "Iriški venac" u okviru projekta Novi Sad – Ruma, predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovno je demonstrirao svoj državnički pristup odgovarajući na pitanja novinara.

Na navode nemačkih medija da Srbiji treba drugačija opozicija, predsednik Vučić je odgovorio:

- Ko spolja želi dručačiju vlast i opoziciju, baš me briga. Ako mislite da ću ja da budem kao oni, da kažem utata, ne valja im opozicija, ne pada mi na pamet. Bolje da vas boli glava za vaše probleme, za vaše recesije, mene interesuje šta moji građani govore! Pitanje kakva će da bude vlast i kakva će da bude opozicija, to je pitanje za građane Srbije. Tako se ponašaju odgovorni ljudi a nažalost nemamo mnogo takvih u strankama bivšeg režima ali naučiće se i oni politici jednog dana! - naveo je predsednik. 

Pogledajte kako je to izgledalo:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (35)

Loading
Kale

02.01.2024 16:45

Drago mi je što je srpsku opoziciju zaštitio od stranih medija. Ali važno je da mi ovde imamo punu slobodu da prozovemo te opozicione dijabole za ono što jesu, a to je da su antisrpski, autošovinistički diletanti koji nikada neće više dobiti šansu da vladaju.

Minja

02.01.2024 16:46

Za ovu opoziciju i pokojni Šećerovski bi bio državnik, jer je bio ozbiljniji čovek u odnosu na opozicione lidere. Vučić nije isti univerzum sa ovim iščašenim opozicionim bolesnicima.

Zvezdica

02.01.2024 16:47

Vučić je predsednik svih građana Srbije bez obzira na kojoj su političkoj strani.

Pauk

02.01.2024 16:49

Ovo je džentlmenski Vučićev potez.