VLAHOVIĆ UPOZNAO ITALIJANE SA SRPSKIM OBIČAJIMA! Gajim VELIKU LJUBAV prema svojoj OTADŽBINI, tradiciji, verovanju i kulturi!

Autor:

Sport

06.01.2024

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orao" o igranju u Italiji.

VLAHOVIĆ UPOZNAO ITALIJANE SA SRPSKIM OBIČAJIMA! Gajim VELIKU LJUBAV prema svojoj OTADŽBINI, tradiciji, verovanju i kulturi!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski napadač u Seriji A, Dušan Vlahović prolazi kroz turbulentan period  u Juventusu. Stalno se nalazi pod budnim okom javnosti, a kritike samo nadolaze. 

Ipak, "Juve" je visoko kotiran na tabeli, i prvi put posle par godina nalazi se u prilici se umeša u borbu za titulu. 

Budući da je već godinama u Italiji i da retko kada ima priliku da Božić dočeka sa svojom porodicom, Vlahović otkriva da svoje saigrače i prijatelje sa "Čizme" uči našoj kulturi. 

- Svi su već upoznati kada mi slavimo Božić i često me u ovom periodu pitaju kakvi su običaju, da li je isto kao i kod njih i šta sve ide uz to. Dosta se interesuju. Kada god im pričam o tome veoma sam srećan i uvek nastojim da im prenesem veliku ljubav koji gajim prema svojoj zemlji, tradiciji, verovanju i kulturi. Potrefilo se da nam je ove godine baš 7. utakmica. Biće čudno jer neće biti tradicionalnog ručka sa porodicom, traženja novčića u česnici i svega ostalog što je u skladu sa našim običajima. Tako da naravno da slavim, ali sada zbog profesionalnih obaveza taj dan će za mene, nažalost, izgledati drugačije - rekao je Dušan Vlahović i svim vernicima širom sveta čestitao Božić. 

Republika

Foto: printskrin

Dušan Vlahović

Dotakao se srpski fudbaler i nastupa naše reprezentacije na Mundijalu u Kataru.

- Ne možemo da se vratimo unazad i promenimo rezultat, ali možemo mnogo da radimo, gledamo gde smo pogrešili i učinimo sve što je u našoj moći kako bismo pokazali da smo dostojni dresa sa nacionalnim grbom. Što je bilo, bilo je. Ne sviđa mi se da se osvrćem i pričam o prošlosti, više volim da gledam unapred i ono na šta mogu da utičem u vremenima koja dolaze - izjavio je bivši napadač Partizana za Kurir. 

Završio je rečima o mladim igračima, koji imaju pravo da nastupaju za našu reprezentaciju. 

- Pavlović i Bajčetić su dobri igrači, tehnički potkovani i imaju mnogo prostora za napredak. Svaka reprezentacija traži mlade fudbalere i igrače za budućnost. Videćemo na koga će Srbija moći da računa u  narednim godinama. Na te odluke utiču razni faktori. Ko god da bude u reprezentaciji Srbije, ono što mogu da obećam jeste da će uvek imati moju maksimalnu podršku - jasan je bio Vlahović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading