STIŽU PRIZNANJA ZA VELIKI NAPREDAK! Jović NAJBOLJI u čitavoj SERIJI A!

Autor:

Sport

06.01.2024

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Jović je laskavo priznanje!

STIŽU PRIZNANJA ZA VELIKI NAPREDAK! Jović NAJBOLJI u čitavoj SERIJI A!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalski klub Milan tradicionalno održava izbor za najboljeg, a to je ovog meseca Luka Jović.

Trebalo mu je vremena da se navikne na novi klub i da zaigra, a onda je došao decembar i on je zablistao.

 

 

Milan je u tom periodu trijumfovao četiri puta, jednom je izgubio je jednom remizirao. Kada se pogleda ukupan dosadašanji učinak imaju 11 pobeda, četiri poraza i tri nerešena rezultata.


Jović je odlično otvorio i novu godinu, pošto je protiv Kaljarija dva puta zatresao mrežu.

Luka je među Rosonere stigao potpuno nespreman i radio na sebi dok su mnogi odmarali ili igrali za reprezentaciju, se zainatio i počeo da radi ono za šta je rođen – trese mreže.

Jer, Bijeljinac je čistokrvni golgeter starog kova, prava devetka, a takvi profili nikada ne mogu da zaborave da su to što jesu. Kao što kažu "Forma je prolazna, a klasa večna". I izašao je bivši đak Crvene zvezde iz tunela u koji je ušao lošom formom, naravno najvećim delom sopstvenom krivicom.

Pet golova na šest utakmica, odnosno pogodak na svakih 46,83 minuta! Podatak koji govori sam za sebe. Nagrada je potpuno opravdana , ako se realno gleda situacija, potpuno i zaslužena, jer je srpski napadač konačno pronašao svoju staru formu koja ga je krasila tokom boravka u Ajntrahtu, pa je posle golova protiv Frozinonea i Atalante, zatresao mrežu i Salernitane, nakon samo 20 minuta provedenih na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading