DOBRO POZNATO LICE NA KLUPI TIMA: Cilj za ovu takmičarsku godinu je opstanak u ligi!

Autor:

Sport

17.01.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šumić poručuje: "Ne plašim se izazova, verujem u momke i znam da možemo do cilja"!

DOBRO POZNATO LICE NA KLUPI TIMA: Cilj za ovu takmičarsku godinu je opstanak u ligi!

Foto: Privatna arhiva Mićo Šumić

Klub iz Gajdobre vezao je četiri sezone u okviru Vojvođanske lige Sever, uglavnom je ekipa takmičarsku godinu završavala u donjem delu tabele, i sada je situacija slična.

Republika

Sastav Hercegovca zimsku pauzu provodi na 13. poziciji sa isto toliko osvojenih bodova. Poslednjih pet timova na tabeli nalaze u razmaku od samo pet bodova, što znači da nas na proleće očekuje jako neizvesna borba po pitanju opstanka.

Tim iz Gajdobre je gotovo ceo svoj bodovni saldo osvojio pred svojim navijačima, gde su zabeležena četiri trijumfa (12 bodova), dok je na gostovanjima bodovni saldo obogaćen sa samo jednim bodom. Uprava kluba je odlučila da na proleće ekipu predvodi novi šef stručnog štaba, i odluka je pala da to bude Mićan Šumić (63). 

Republika

Foto: Privatna arhiva Mićo Šumić

Šumić u dobro poznatoj opremi

Iskusni trener je već u dva navrata bio na klupi Hercegovca, a između dva angažmana u Gajdobri bio je određen period šef stručnog štaba Omladinca iz Stepanovićeva. Šumić je za naš portal povodom nove dogovorene saradnje izjavio:

- Ekipa se okupila, imamo nekoliko novih mladih i jako talentovanih fudbalera. Nadam se dosta uspešnijem drugom delu prvenstva, ne bojim se izazova i borbe za opstanak, verujem u momke, odlično ih poznajem i znam da možemo do cilja. Pre svega očekujem dobar rad, posećenost na treninzima i uz pomoć ovih stavki bićemo blizu cilja, a to je opstanak u ligi. 

U narednom periodu, verovatno u toku priprema dobićemo konkretne informacije po pitanju promena u igračkom kadru. Kroz prijateljske utakmice trener Mićan će pokušati da sklopi idealan tim za prolećne izazove koji očekuju klub po pitanju opstanka.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading