MOGU I MORAJU BOLJE: Uprava je brzo reagovala, dobro poznato lice svima u klubu na novom zadatku!

Autor:

Sport

16.01.2024

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre samo četiri godine priča je bila dosta drugačija..

MOGU I MORAJU BOLJE: Uprava je brzo reagovala, dobro poznato lice svima u klubu na novom zadatku!

Foto: Starsport

Pre samo četiri godine u ovo vreme ekipa Zlatibora pripremala se za drugi deo sezone u okviru Superlige Srbije, tim će uskoro započeti nove zimske pripreme, ali ovoga puta za Srpsku ligu.

Republika

Sastav Zlatibora zimsku pauzu u okviru Srpske lige Zapad provodi na osmoj poziciji sa učinkom od pet trijumfa, tri remija i sedam poraza, Bodovni saldo na koti 18 "stavio" je klub u poziciju da je cilj na proleće da se što pre obezbedi dovoljno bodova, kako se ne bi došlo do borbe za opstanak.

Tokom prvog dela aktuelnog prvenstva na klupi tima iz Čajetine sedeo je Slaviša Kovačević, ali je on ove zime dogovorio prelazak u FAP iz Priboja. Uprava kluba brzo je reagovala i na mesto šefa stručnog štaba promovisala je Ivicu Cvetanovskog. 

Republika

Foto: FK Zlatibor

Cvetanovski na novom zadatku

Cvetanovski (58) bio je u stručnog štabu sada već novog trenera kluba iz Priboja, i uprava je odlučila da mu pruži priliku da se samostalno pokaže i dokaže na klupi Zlatibora. Što se tiče dosadašnje trenerske karijere Ivica je bio asistent u Slobodi iz Užica, King Faisalu iz Gane i Iner Mongolija iz Kine.

Samostalni angažman novi trener Zlatibora pre tima iz Čajetine imao je u Slogi iz Kraljeva i u mlađim kategorijama užičke Slobode, konkretno u U17 timu. Sada će Cvetanovski verovatno biti pred jednim od većih izazova u dosadašnjoj trenerskoj karijeri, barem što se tiče samostalnog angažmana. Pre svega cilj za aktuelno prvenstvo je da se odigra što bolji prolećni deo, i da se tim uigra za sledeću sezonu u kojoj će cilj biti sigurno da se izbori plasman u Prvu ligu Srbije.

Zlatibor prolećni deo prvenstva otvara devetog marta kada će ekipa gostovati Slogi iz Požege, i to će biti prilika da Cvetanovski zvanično debituje na klupi tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading