TO SE ZOVE "BOMBA"! Nemanja Radonjić ponovo OBLAČI crveno-beli dres!

Autor:

Sport

23.01.2024

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije na pragu novog transfera.

TO SE ZOVE "BOMBA"! Nemanja Radonjić ponovo OBLAČI crveno-beli dres!

Foto: Starsport

Sve je izvesniji odlazak Nemanje Radonjića iz Torina, na koga hrvatski trener sa klupe "bikova" Ivan Jurić više ne računa.

Krilni fubdaler ima ugovor sa članom Serije A do leta 2025. godine, ali bi ga u Torinu rado pustili da pređe u drugi klub, uz odgovarajuće obeštećenje.

Nekadašnji član Crvene zvezde je od početka sezone dobijao šansu "na kašičicu", a pre nekoliko dana za njegove usluge se raspitivala i španska Majorka, nešto kasnije na vrata njegovog kluba zakucao je i rival iz nacionalnog prvenstva - Monca.

 

 

Ovog puta u trku je ušao grčki velikan Olimpijakos, koji bi ga rado video u svojim redovima. To je potvrdio i specijalista za fudbalske transfere Fabricio Romano na svom "X" profilu.

- Olimpijakos je dodao Nemanju Radonjića kao jednu od želja za poslednje dane prelaznog roka. Svakako je opcija da napusti Torino - objavio je Romano. 

Nemanja Radonjić je od početka sezone u Seriji A upisao 11 utakmica u svim takmičenjima i dao tri gola uz jednu asistenciju. Ukoliko pređe u Pirej, ponovo će u karijeri zadužiti crveno-beli dres, ali Olimpijakosov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading