OVO MORATE DA ČUJETE! Mali i veliki Džej ukrstili glasove i zapevali "Nedelju"!

Autor:

Zabava

30.01.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde filma "Nedelja" zajedno izvele istoimenu prelepu baladu Džeja Ramadanovskog.

OVO MORATE DA ČUJETE! Mali i veliki Džej ukrstili glasove i zapevali "Nedelju"!

Foto: Republika

Dok film "Nedelja" puni bioskopske dvorane i beleži uspehe na velikom platnu, Husein Alijević Husa i Alen Selimi doživljavaju veliku popularnost u Srbiji i regionu.

Tako su veliki i mali Džej zajedno gostovali na televiziji K1 u emisiji "Kec na jedanaest", gde su govorili o svojim ulogama u filmu Nemanje Ćeranića, a potom uradili ono što najbolje znaju. Najpre se Husa latio mikrofona i zapevao prelepu baladu pevača Džeja Ramadanovskog, a zatim mu se pridružio i Alen.

Kako zvuči duet Huse i Alena pogledajte u videu:

Inače, u intervjuu za Republiku dečak Alen Selimi je ispričao kako je od dečaka koji prodaje ruže u Skadarliji postao poznati glumac i snimio film o svom idolu.

- Te večeri kad sam prodavao ruže sreo sam Anu. Upoznali smo se i ona me je pitala da li znam da pevam, na šta sam ogovorio da znam, naravno. Rekla mi je da otpevam jednu pesmu od Džeja i ja sam odmah zapevao "Nedelju". Ona je rekla: "Bravo! Ipak smo našli malog Džeja" - ispričao je Alen, pa dodao:

Mama i tata su se iznenadili, prvo mi nisu verovali i posle kad su videli da ja to stvarno počinjem da radim onda su, kako da ti objasnim, poludeli! Nisu mogli da veruju.

Takođe, uoči bioskopske premijere filma "Nedelja" Husa je za Republiku otkrio da je ulogom Džeja Ramadanovskog vratio dug kada je devedesetih u masi drugih grupa i pevača folker izabrao baš grupu Bit Strit da mu gostuju na prvom koncertu na beogradskom sajmu

- Nije ništa slučajno, sudbina nas je spojila još dok sam bio klinac. Odrastao sam uz njegove pesme, a onda i sarađivao s njim, pisao pesme. Neću nikad zaboraviti kad je na koncert na sajmu Džej pozvao nas da budemo rame uz rame s njim, da nastupamo s njim na bini, a mogao je da pozove bilo koju zvezdu u to vreme, a bio je popularan u celoj Jugoslaviji. Zato sam s posebnom emocijom radio film, plakao sam već na prvom čitanju scenarija. Ja sam prvi na našim prostorima koji je u filmu glumio nekog koga je poznavao veći deo svog života, sa kim sam sarađivao, koga sam voleo. Ovo je svojevrstan dug koji vraćam Džeju za sve što je on uradio za mene - rekao je Husa, između ostalog, za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading