"PRIKAZALI SMO ISTINU O DŽEJU" Čovek koji je stvorio film "Nedelja" otkrio ŠOK DETALJE!

Autor:

Zabava

18.01.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Film "Nedelja" o životu pevača Džeja Ramadanovskog od danas je na redovnom repertoaru u bioskopima širom Srbije.

"PRIKAZALI SMO ISTINU O DŽEJU" Čovek koji je stvorio film "Nedelja" otkrio ŠOK DETALJE!

Foto: Pelicula production

Scenarista filma "Nedelja" Stefan Bošković otkrio je za naš portal mnoge detalje sa snimanja ovog emotivnog biografskog ostvarenja u kojem su glavne uloge pripale Huseinu Alijeviću Husi, Alenu Selimiju, Marku Janketiću i Milici Janevski.

Bošković je istakao da je istraživački rad na ovom projektu bio veoma izazovan i najzanimljiviji deo rada na stvaranju filma o Džeju Ramadanovskom. Prema njegovim rečima, jedan čovek je bio "šef parade".

Republika

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Stefan Bošković sa suprugom na premijeri filma

- Imali smo supervizora Miću Sovtića, koji je organizovao sve razgovore. Bili su to sati i sati snimljenog materijala. Odlučili smo se da napravimo film koji obrađuje samo prvi deo Džejovog života. Istina je, razmišljali smo o tome da se postavi širi koncept, ali je njegova biografija veoma živopisna, pa smo odabrali samo jedan - rekao je Bošković.

Publika će u ovom filmu saznati mnoge nepoznate detalje o pevaču.

- Film smo uradili 90 odsto po istinitim događajima. Džej je toliko popularna ličnost, ali je nekako ostalo neotkriveno njegovo detinjstvo. Tokom rada i istraživanja, shvatio sam da je celo njegovo stvaralaštvo uslovljeno tim detinjstvom - ispričao je scenarista, pa dodao:

- Džej je bio velika emocija. Smestili smo ga u to vreme, kada je odrastao i stasavao u muzičku zvezdu, jer ono sa sobom nosi sentimentalnost, baš kao i prikaz starog Dorćola.

Republika

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Husein Husa Alijević na premijeri filma "Nedelja"

Husein Alijević Husa, koji je "oživeo" Džeja na velikom platnu, kaže da je osetio veliki dug prema Džeju jer mu je pružio šansu da pored njega đuska pred oko 30.000 ljudi. 

- Zadužio me je i imao sam ličnim motiv da se široj publici predstavim na ovaj način - rekao je Husa, pa otkrio da je zbog uloge smršao čak 20 kilograma.

- Želeo sam da što vernije sve prikažem i da izgledam kao Džej kada je održao koncert na Tašu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading