GLAVNA FACA U KRAJU: Alen Selimi otkrio kako je postao MALI DŽEJ: "Mama i tata su mislili da LAŽEM!" (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.01.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alen Selimi ispričao je za Republiku kako je od dečaka koji prodaje ruže u Skadarliji postao poznati glumac i snimio film o svom idolu.

Potraga za glumcem koji će dočarati lik Džeja Ramadanovskog kao dečaka nije bila nimalo jednostavna, a okončana je upravo tamo gde je i sam pevač provodio najviše vremena. Ulica je bila njegova druga kuća i baš tu ekipa filma "Nedelja" srela je dečaka koji ih je uverio da je on pravi izbor za ovu ulogu.

Alen Selimi (12) ispričao je za Republiku kako se desio sudbonosni susret u Skadarliji, koji mu je promenio život iz korena. 

- Te večeri kad sam prodavao ruže sreo sam Anu. Upoznali smo se i ona me je pitala da li znam da pevam, na šta sam ogovorio da znam, naravno. Rekla mi je da otpevam jednu pesmu od Džeja i ja sam odmah zapevao "Nedelju". Ona je rekla: "Bravo! Ipak smo našli malog Džeja" - priča Alen kroz osmeh i dodaje da se sklonio s ulice.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

Sa Anom, koja je radila na kastingu za film Nemanje Ćeranića, povezao se preko društvenih mreža, a već sutradan dobio je poziv da ga kombi čeka ispred kuće da ga vode u kancelariju i isprobaju za ulogu malog Džeja. Alen nam je rekao da mu roditelji, najpre, nisu verovali da će zaista snimiti film.

- Mama i tata su se iznenadili, prvo mi nisu verovali i posle kad su videli da ja to stvarno počinjem da radim onda su, kako da ti objasnim, poludeli! Nisu mogli da veruju - kaže nam kroz osmeh. 

 Drugari su ponosni na njega i svi u kraju ga zovu mali Džej.

Mislim da me drugari još nisu videli u filmu, ali moraju da odu da pogledaju! Jedva su čekali da izađe u bioskopu. Društvo iz kraja zna da sam ja mali Džej, gledaju televiziju. Jednom prolazim ja ulicom, a jedan mali mi kaže: "Video sam te na televiziji, mali Džej". Naravno, sad sam glavna faca - ponosan je Alen, koji na pitanje da li ima simpatiju odgovara:

Sada nemam. Imao sam, ali šta će mi to!

Ne krije da mu prija to što je sada u centru pažnje. Ipak, nije mu bilo svejedeno kad je morao da prošeta crvenim tepihom 16. januara na beogradskoj premijeri filma "Nedelja" u Beogradu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

Prija mi sve ovo. Na premijeri je bilo odlično, nisam imao tremu, ali kad sam video koliko ima ljudi malo sam je imao. Sad sam se opustio - kaže mali Džej i dodaje:

- Film je odličan, kad sam video nisam mogao da verujem! Ali znao sam da će da bude dobar čim je izašao trejler. A kad sam pogledao film poludeo sam!

Za razliku od mnogih, Alen nije plakao dok je gledao "Nedelju", a posebno mu se dopala scena tuče u domu.

- Nismo se stvarno tukli, samo smo dobro odglumili. Najbolje sam tu scenu odradio. Kad me kao udare, ja pomerim glavu. Onda mi na pauzi naprave krv na licu i to je to - priča nam mlada glumačka nada.

Priznaje da mu je najteže od svega bilo da se rano budi i odlazi na set, ali i na to se, kaže, brzo navikao.

- Ustajao sam oko 4, 5 ujutru, ali sam se super navikao zato što svaki dan rano ležem i rano ustajem. I čim me pozovu ja se spremim. Stariji brat je uvek bio sa mnom na snimanju i čuvao me, a moja sestra u filmu igra Džejovu sestru - priča Alen i dodaje da nije istina da ne zna da čita, kao što je novinarima rečeno prilikom predstavljanja filma:

- Znam da čitam i da pišem. Idem u školu, peti sam razred, a omiljeni predmet mi je matematika.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Alen sa Ivanom Jevtovićem

Za to što je briljirao na velikom platnu delimično je zaslužan glumac Ivan Jevtović, koji ga je podučavao i otkrivao mu razne "cake" glumačkog posla.

Ivan me je učio da budem glumac. On je na časovima bio super, a i ja sam njega lepo slušao - kaže Selimi i dodaje:

- Kad porastem želim da budem i glumac i pevač, ali ipak malo više volim da pevam.

Da to radi odlično uverili smo se kad je pred našim kamerama izveo emotivnu baladu "Sunce ljubavi", njemu omiljenu od Džeja. Kako to zvuči poslušajte u videu iznad teksta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading