SKYMUSIC sa ponosom najavljuje: Gipsy Kings by Andre Reyes u Beogradu!

Autor:

Zabava

19.01.2024

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koncert ispunjen najpoznatijim flamenko-rumba melodijama najavljen za 19. maj!

SKYMUSIC sa ponosom najavljuje: Gipsy Kings by Andre Reyes u Beogradu!

Foto: TOTALISIMO

Gipsy Kings

U srcu prestonice, u Belgrade Waterfront Parku, beogradska publika će biti svedok još nezaboravnog koncerta legendarnog benda, u okviru turneje „El Origen“.

Muzički virtuozi, poznati po svojoj jedinstvenoj fuziji tradicionalnog flamenka, rumbe i modernih zvukova, predvođeni legendarnim Adreem Rejesom, obećavaju nezaboravan spektakl na najlepšoj gradskoj lokaciji 19. maja. Njihov nezamenljiv miks gitara, strastvenih vokala i zaraznih ritmova stvorio je legendarne pesme koje su obeležile generacije, a predstojeći koncert biće prilika za još jedno putovanje kroz muzičku baštinu sastava čije je stvaralaštvo duboko ukorenjeno u francuskom ciganskom nasleđu.

Republika

Foto: TOTALISIMO

Gipsy Kings

Bend koji je u svojoj tri decenije dugoj karijeri bio 9 puta novinovan za nagradu Grammy (dobio ju je za album "Savor Flamenco" koji je proglašen najboljim WORD MUSIC ALBUMOM 2014. godine) sa više od  60 miliona prodatih albuma širom sveta, poznat je po svojoj energičnoj live izvedbi,  gde publika ne samo da sluša muziku, već i postaje deo nezaboravnog flamenko iskustva. Sa setlistom koja obuhvata hitove kao što su "Bamboleo", "Volare" i "Djobi Djoba", fanovi mogu očekivati veče ispunjeno zaraznim ritmovima, plesom i strašću.

Ulaznice za ovaj muzički spektakl su u prodaji od danas i dostupne su putem sajta efinity.rs, besplatne aplikacije efinity, na blagajnama Štark Arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading