OPERISAN RELJA POPOVIĆ: Ošamućen se HITNO oglasio iz bolnice! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.01.2024

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati reper Relja Popović se oglasio na društvenoj mreži Instagram nakon operacije!

OPERISAN RELJA POPOVIĆ: Ošamućen se HITNO oglasio iz bolnice! (FOTO)

Foto: instagram/@reljarelja

Poznati reper Relja Popović se danas još jednom oglasio iz bolnice, u koju je primljen zbog važnog zahvata. On je primljen u bolnici u Madridu, gde boravi sa svojom suprugom Nikolijom Jovanović. Relja je otišao da operiše ruku, a oglasio se i nakon zahvata, te obavestio svoje pratioce da uskoro izlazi njegova pesma.

- E, ovako, pošto vaš brat nije u stanju da "lajvuje" i najavljuje pesmu. Uradićemo ovako. Pesma je u 15 časova, pišite komentare, ako budem u stanju, čitam komentare. Ljubi vas brat - poručio je Relja i poslao poljubac. 

Republika

Foto: Instagram.com

Relja Popović iz bolnice

Inače, pre toga Relja je takođe objasnio svojim pratiocima da je za njega iz još jednog razloga jako važan dan, a da se radi o rođendanu njegove pokojne majke, koji pada na današnji datum. 

- 19. januar. Uvek mi je bio važan ovaj datum. Ove godine vam poklanjam pesmu s najiskrenijom emocijom u danu u kome bih do pre nekoliko godina mami poželeo srećan rođendan - napisao je jutros Relja Popović putem svog profila na društvenoj mreži Instagram. 

Republika

Foto: Instagram.com

Relja Popović pre operacije

Nedavno se na društvenoj mreži Instagram oglasila i Nikolija, koja je pričala o teroru koji je trpela na društvenim mrežama nakon raspada grupe "Elitni odredi".

- Sada mi je to smešno, a u jednom trenutku mi nije bilo smešno, zato što kad su se oni raspadali, ja sam prvi put zatrudnela sa Reljom i izgubili smo prvo dete. U trenutku kada me novinari zovu i pitaju i prenose mi kako je fan rekao da će da mi iščupa utrobu zbog Elitnih odreda, to je trajalo mesecima, a više puta su i Relja i Vlada istakli, a i ja, da ja nemam apsolutno nikakve veze sa raspadom Elitnih odreda, a najviše sam, čini mi se, nekako tog linča opet pretrpela. Ja sam i dan-danas njima kriva, ali to su dve odrasle osobe. Drugo, ljudi koji prate Vladu i Relju i njihove karijere, vrlo im je jasno ko je kako nastavio da gradi svoju solo karijeru i tu ne treba neko da bude mnogo pametan da misli da sam imala ikakve veze sa tim raspadom. Bilo je jako bolno i ne želim da razmišljam o tome - ispričala je Nikolija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading