HAUARD SE POKLONIO NAVIJAČIMA ZVEZDE MERIDIANBET! Nije mogao da veruje ŠTA SE DEŠAVA!

Autor:

Sport

19.01.2024

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se preko društvenih mreža.

HAUARD SE POKLONIO NAVIJAČIMA ZVEZDE MERIDIANBET! Nije mogao da veruje ŠTA SE DEŠAVA!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet poraženi su od Baskonije sa 91:90, u okviru 22. kola Evrolige.

Apolutni junak gostiju iz Vitorije bio je Markus Hauard, koji je meč završio sa 32 ubačena poena sa neverovatnim učinkom sa tri poena 7/10.

Upravo "dželat" crveno-belih, nije ostao imun na sjajnu atmosferu i fenomenalnu koreografiju navijača Zvezde Meridianbet u punoj Areni, o čemu svedoči i njegova objava na društvenim mrežama.

Naime, Hauard je na svom Instagram storiju objavio snimak koreografije navijača, a uz to, stajalo je "nerealno".

Republika

Foto: printscreen/instagram

Objava Markusa Hauarda

I pored sjajne atmosfere, drama je pripala Baskoniji! Ni Hičkok ne bi režirao takav epilog u Areni, koji je nažalost krcatih tribina dobio španski tim. Kažemo drama, jer je domaćin sa četiri vezana poena Jaga na 10 sekundi pre kraja meča prišao na 87:88, ali su sa slobodnih bacanja bivši igrači Partizana Vanja Marinković i Kodi Miler Mekintajer (pogodio jedno) presudili srpskom šampionu i doneli Baskoniji 12. pobedu u sezoni. 

Oslabljeni izostankom ponajboljih igrača (Teodosić, Nedović, Topić) izabranici Janisa Sferopulosa nisu uspeli više od časnog poraza, iako su bili pred pobedom nad četom Duška Ivanovića.

Zvezda Meridianbet je trenutno 13. na tabeli Evrolige sa učinkom 9-13, dok Baskonija relativno mirno "čuči" u plej-in zoni na sedmom mestu sa skorom 12-10. 

U narednom 23. kolu, klub sa Malog Kalemegdana gostuje berlinskoj Albi, dok Baskonija u španskom derbiju dočekuje Valensiju.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading