DŽAVONTE SMART IGRA PROTIV BASKONIJE? Sferopulos govorio o IVANOVIĆU I POVREDAMA!

Autor:

Sport

17.01.2024

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener govorio i o povređenima.

DŽAVONTE SMART IGRA PROTIV BASKONIJE? Sferopulos govorio o IVANOVIĆU I POVREDAMA!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezda Meridianbet dočekuju Baskoniju u četvrtak (19.00) u okviru 22. kola Evrolige. 

Povodom utakmice je na treningu crveno-belih govorio stručnjak kluba sa Malog Kalemegdana, Janis sferopulos.

- Igramo protiv tima koji ima koji igra odlično na gostovanjima i ima odličan skor, i ukoliko ne budemo sa dobrim pristupom, neće biti dobro. Moramo da se suočimo i prihvatimo da se suočavamo sa njima kao timom, nevezano za to ko su im najbolji skoreri poput Hauarda - izjavio je Grk. 

Foto: Starsport

Janis Sferopulos

Potom je otkrio ono što sve zanima, kakve su šanse da novo pojčanje, Džavonte Smart, zaigra na sutrašnjoj utakmii. 

- Imamo Džavontea Smarta sa nama, ali ovo je njegov prvi trening, sutra je prva utakmica. Verujem u njega, sjajan je igrač, ali moramo da imamo strpljenja za njega, trebaće mu vremena da se prilagodi, naročito na početku, mora da nađe ritam. Sutra ćemo da odlučimo da li će da igra, ali ima šanse, trenira, spreman je, takođe ću i večeras da vidim kako će izgledati na treningu, kao i sutra i onda ćemo doneti odluku - rekao je trener Zvezde Meridianbet.

Foto: printscreen/twitter.com

Džavonte Smart

Zatim se dotakao i poznatog lica sa protivniče klupe, Duška Ivanovića, istakavši da njegovo poznavanje crveno-belih igrača ima uticaj samo delimično. 

- Ivanović zna igrače, ali stvar je da on ne igra utakmicu. Sa jedne strane ste u pravu, sa druge strane imamo plan šta ćemo da radimo, ali sigurno da on pamti neke stvari iz perioda kada je bio tu - kazao je bivši strateg Makabija. 

Za kraj, govorio je i o oporavku povređenih igrača sa Malog Kalemegdana. U pitanju Nikola Topić i Nemanja Nedović. 

- Napreduju, svaki dan imaju dupli tretman, medicinski tim je sa njima, dobro rade da se oporave i vrate na teren. Želim da kažem i da će navijači doći i da će biti puno, to nam je mnogo bitno, podrška nam je potrebna, jer moramo da idemo meč po meč, previše je rano da mislimo na druge utakmice. Sutra svi zajedno, tim i navijači, moramo da mislimo samo na ovu utakmicu, a ne o budućnosti- dovršio je Sferopulos

Crvena zvezda Meridianbet se trenutno nalazi na 13. poziciji u Evroligi sa devet pobeda i 12. poraza. Njen sutrašnji protivnik je desetoplasirani tim na tabeli najelitnijeg evropskog takmičenja, u veoma dobroj formi od povratka Duška Ivanovića. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading