EVO KAKO JE IVANOVIĆ DOČEKAN U ARENI: "Puno LJUBAVI ZA DUŠKA"! Bivši trener ne skida osmeh s lica!

Autor: M. M.

Sport

18.01.2024

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorac ponovo pred navijačima Zvezde Meridianbet.

EVO KAKO JE IVANOVIĆ DOČEKAN U ARENI: "Puno LJUBAVI ZA DUŠKA"! Bivši trener ne skida osmeh s lica!

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Duško Ivanović, trener španske Baskonije, prijatno je dočekan u beogradskoj "Štark Areni".

Crnogorski stručnjak je, inače, prethodnik aktuelnog šefa struke crveno-belih Janisa Sferopulosa.

Navijači Crvene zvezde Meridianbet, uglavnom oni mlađi, priredili su mu prijatan doček na zagrevanju uoči meča 22. kola Evrolige, pošto su pohitali da naprave zajedničku fotografiju sa njim.

Rođenom Bjelopoljcu je očigledno prijala pažnja domaće publike, pa nije skidao osmeh s lica dok je ispunjavao želje mališanima, a Baskonija je na svom "X" nalogu rado objavila dirljive scene.

 

 

- Puno ljubavi za Duška na povratku - napisali su administratori stranice.

Duško Ivanović je na klupi Crvene zvezde Meridianbet proveo 11 meseci, od novembra 2022. do oktobra 2023, i osvojio je domaće prvenstvo i kup. Nedugo posle odlaska s Malog Kalemegdana, po treći put je preuzeo Baskoniju.

Crveno-beli su do ovog kola odigrali 21 meč u elitnom takmičenju i zabeležili devet pobeda i 12 poraza. Klub iz španske pokrajine Baskija bio je na 11-10 i nalazi se tri mesta iznad srpskog predstavnika na tabeli. 

Zvezda Meridianbet je u prethodnom duplom kolu Evrolige imala polovičan učinak, pošto je izgubila od Asvela i savladala Armani, a oba meča odigrala na gostujućim parketima.

Crveno-beli će naredni izazov u najjačem klupskom takmičenju u Evropi imati 25. januara, kada će gostovati Albi u Belinu. Prethodno ih očekuje gradski duel protiv FMP iz Železnika na svom parketu u nedelju od 19.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading