IVANOVIĆ SE DIVI ZVEZDI MERIDIANBET: Imaju NAJTALENTOVANIJI tim u Evropi!

Autor:

Sport

17.01.2024

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši stručnjak kluba sa Malog Kalemegdana govorio je pred susret dve ekipe u Evroligi.

IVANOVIĆ SE DIVI ZVEZDI MERIDIANBET: Imaju NAJTALENTOVANIJI tim u Evropi!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezda Meridianbet dočekuju Baskoniju u četvrtak (19.00) u okviru 22. kola Evrolige

Pred crveno-belima se nalazi poznato lice. Bivši stručnjak Zvezde Meridianbet, Duško Ivanović, prvi put će sa svojom novom-starom ekipom posetiti Beograd posle odlaska sa Malog Kalemegdana. O tome je govorio u izjavi za medije. 

- Srećan sam što se vraćam u Beograd. Bio sam u odličnom timu, sa divnom publikom. Imam mnogo prijatelja u tom gradu, zaista sam srećan što se vraćam tamo, iako ćemo patiti tokom meča. Crvena zvezda ima najtalentovaniji tim u Evropi - rekao je Ivanović pred utakmicu sa Crvenom zvezdom.

Foto: www.profimedia.rs

Duško Ivanović

Potom se za kraj dotakao povređenog igrača svog tima, Krisa Čioze, koji će usled povrede morati na dužu pauzu. 

- Njegova povreda je velika poteškoća za nas i videćemo kako ćemo to da rešimo tokom utakmice. Gledamo ka tršištu, ali sada smo u ovoj situaciji koji ne možemo lako da promenimo. Kodi Miler Mekintajer će morati da igra više na ovoj poziciji, ostali igrači će isto morati da daju više nego do sada. Nemamo drugo rešenje - dovršio je Ivanović. 

Crvena zvezda Meridianbet se trenutno nalazi na 13. poziciji u Evroligi sa devet pobeda i 12. poraza. Njen sutrašnji protivnik je desetoplasirani tim na tabeli najelitnijeg evropskog takmičenja, u veoma dobroj formi od povratka Duška Ivanovića. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading