IZBACIĆU TOG MOMKA ODATLE! Kirjos STAO na Novakovu stranu! Evo šta je PREDLOŽIO Đokoviću da URADE!

Autor:

Sport

17.01.2024

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser pobedom nad Aleksejem Popirinom prošao u treće kolo Australijan opena.

IZBACIĆU TOG MOMKA ODATLE! Kirjos STAO na Novakovu stranu! Evo šta je PREDLOŽIO Đokoviću da URADE!

Foto: Printscreen/Twitter

Za vreme meča prvi reket sveta ušao je u konflikt s jednim navijačem na tribini, koji ga je uporno provocirao.

Pošto mu je rekao šta je imao, Nole se potom razigrao i rastrčao po terenu, izbacivši Australijanca iz daljeg takmičenja.

Po završetku meča, Novak Đoković je naglasio da je to tog trenutka bio "ravan", a posle se razgoropadio.

Budući da je davao izjavu za Barbaru Šet, a istovremeno je u prenos bio uključen njegov nekadašnji rival iz vimbldonskog finala Nik Kirjos, Novak je ocenio da bi kontroverzni Australijanac bio ponosan na njega.

Na reči Srbina, Nik se nasmejao i pružio podršku Noletu, naglašavajući da je uz njega i da bi on skočio na tribine da prebije provokatora da je bio na njegovom mestu.

Đoković je poručio Kirjosu da se vrati da igraju dublove, na šta se on našalio, da mogu zajedno da učestvuju u "američkom rvanju", zbog hejtera na tribinama.

- Ja sam spreman. Hajmo kao u WWE (kečeri) u publiku, ja sam spreman da odem prvi, izbaciću tog momka odatle - rekao je Kirjos i tom prilikom uspeo da nasmeje Noleta.

Australijan open 2024

Prvi ovogodišnji grend slem turnir počeo je u nedelju, 14. januara, a završiće se 28. januara, kada će biti odigrana finala u muškom singlu, odnosno ženskom dublu.

Srbija u Melburnu ima samo jednu žensku predstavnicu, a to je Aleksandra Krunić, pošto su Olga Danilović i Natalija Stevanović ispale u kvalifikacijama, kao što je bio slučaj i sa Hamadom Međedovićem u muškoj konkurenciji. Međutim, u muškom singlu Srbiju predstavljaju Novak Đoković, Laslo Đere, Dušan Lajović i Miomir Kecmanović. Što se dublova tiče, svi koji igraju singl, osim Noleta, oprobaće se i u konkurenciji parova, a pored njih tu je i dubl specijalista Nikola Ćaćić.

Titulu na Australijan openu u muškom singlu brani neprikosnoveni Novak Đoković, koji je turnir u Melburnu osvajao već deset puta, a prošle godine je u finalu pobedio Stefanosa Cicipasa. Sa druge strane, u ženskoj konkurenciji je prethodne sezone pehar osvojila Arina Sabalenka, koja je u borbi za trofej savladala Elenu Ribakinu.

Ovogodišnji Australijan open igra se za ukupni nagradni fond od 52,3 miliona američkih dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading