SKANDALOZNE PROVOKACIJE UPUĆENE NOVAKU! Đoković odgovorio JUNAČKI! U zaštitu je Srbinu stao i KIRJOS! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.01.2024

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemili povici začuli su se sa tribina "Rod Lejver" arene.

SKANDALOZNE PROVOKACIJE UPUĆENE NOVAKU! Đoković odgovorio JUNAČKI! U zaštitu je Srbinu stao i KIRJOS! (VIDEO)

Foto: printscreen/twitter.com

Novak Đoković trenutno igra protiv Alekseja Popirina i vodi sa 2:1 u setovima. Velike muke ima svetski broj jedan na ovom meču, a ne pomaže to što Australijanac ima podršku domaće publike. 

Međutim, Australijanci su izgleda veoma žustro naumili da nerviraju Novaka, tako da su se sa tribina začula dobacivanja, na koja Srbin nije ostao imun. 

 

 

Nije ostao ni dužan na neprijatne komentare, čiju je sadržinu je teško bilo razaznati u masi. Međutim, vrlo je lako bilo videti Novakov okret prema tribini i jasan odgovor:

- Hoćeš da dođeš ovde dole? Da mi kažeš to u lice? - rekao je razjareni Srbin, i tako pokazao da niko ne sme da pokazuje nepoštovanje prema jednom od najvećih ikada. 

 

 

Neki komentari na "X" mreži navode kako je čovek iz publike pokušao da se sakrije, kada mu se Novak direktno obratio. 

Nik Krijos je sa komentatorske pozicije veoma osudio poteze individualaca na tribinama. Kao voditelj Eurosporta izjavio je u uživo programu "Kakav kre*en", i tako pružio podršku svetskom broju jedan. 

Novak je uspeo da napravi brejk i sada ima priliku da konačno reši pitanje pobednika. Nadamo se da će tako zapušti usta svim neprijatnim posmatračima sa tribina, i još jednom pokazati zašto je najveći. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading