ŽENE ROĐENE U OVA ČETIRI ZNAKA UVEK "PADNU" NA POGREŠNOG: Postoji razlog zašto im je takav ODABIR, saznajte da li ste među njima!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrološki znak ima uticaja na naše ljubavne izbore.

ŽENE ROĐENE U OVA ČETIRI ZNAKA UVEK "PADNU" NA POGREŠNOG: Postoji razlog zašto im je takav ODABIR, saznajte da li ste među njima!

Foto: shutterstock

Žena

Astrolozi tvrde da horoskopski znak može imati uticaja na način na koji biramo partnere. Ukoliko se i vama dešava da u ljubavnim odnosima upadate u zamku suprotnog pola, možda pripadate jednom od sledećih horoskopskih znakova, a evo zbog čega je to tako.

Ovan - Avanturistički duh i zamke ljubavi

Žene rođene u znaku Ovna privlači uzbuđenje svakodnevnice, ali ovaj neustrašivi pristup životu može ih odvesti u zagrljaj muškarca koji ne traži isti nivo predanosti. Njihova impulsivna priroda ponekad ih sprečava da prepoznaju znakove upozorenja i rezultat toga može biti loša ljubavna veza koja nije u skladu s njihovim dugoročnim planovima i ciljevima.

Blizanci - Dvostruka priroda i borba između različitih želja

Žene rođene u znaku Blizanaca poznate su po svojoj brzopletosti, šarmu i društvenoj prirodi. Međutim, njihova dvostruka priroda može stvoriti borbu između želje za dubokom emocionalnom vezom i površne privlačnosti. Ovo ih često dovodi do veza koje ne ispunjavaju njihovu potrebu za dubinom i iskrenošću.

Foto: Unsplash/ averie woodard

Žene rođene u znaku Blizanaca poznate su po svojoj brzopletosti, šarmu i društvenoj prirodi


Vaga - Romantične osobe koje traže sklad

Žene Vage su prave romantičarke, uvek u potrazi za savršenom ljubavnom pričom. Njihova želja za skladom može ih naterati da ignorišu znakove upozorenja i budu s muškarcima koji emocionalno nisu na istom nivou kao one. Ova potraga za idealizovanom romansom često ih dovodi do nezadovoljstva u vezi.

Ribe - Emocionalna dubina i zaljubljivanje u pogrešnog 

Žene Ribe su sanjalice koje često vide najbolje u ljudima. Njihova saosećajna priroda ih može dovesti do zaljubljivanja u pogrešnog partnera i ostanka u vezama duže nego što bi trebalo, uprkos jasnim znakovima da nisu jedno za drugo. Emocionalna dubina Riba ponekad pomuti njihovu procenu o potencijalnom partneru i njegovom karakteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading