JEDAN HOROSKOPSKI ZNAK ĆE PROCVETATI KRAJEM FEBRUARA: Ovo je VAŠA godina, ono što ste dugo čekali konačno DOLAZI

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan period može biti posebno povoljan za jačanje veze kroz međusobno razumevanje i saosećanje.

JEDAN HOROSKOPSKI ZNAK ĆE PROCVETATI KRAJEM FEBRUARA: Ovo je VAŠA godina, ono što ste dugo čekali konačno DOLAZI

Foto: shutterstock

zodijak

Device će u život privući različite tipove ljudi, što može biti osvežavajuće iskustvo. Vodeni znaci, poput Raka i Škorpije, mogu se pokazati kao potencijalni dugoročni partneri, što može doneti nove perspektive i izazove u vaše emotivne odnose.

Transformativni susreti u aprilu

April može doneti transformativne susrete koji mogu značajno uticati na vaš emotivni život. Preuzimanje inicijative u ovom periodu može doneti promene u igri emotivnih odnosa, posebno ako ste jasno defiisali šta tačno želite.


Povoljna atmosfera za stvaranje bliskosti sredinom novembra

Sredinom novembra može se stvoriti povoljna atmosfera za stvaranje platonske bliskosti i intimnosti, što može podstaći razvoj prijateljstva ka nečemu više. Važno je slušati svoje želje i potrebe, kao i partnerove, kako biste oboje bili sigurni u korake koje želite da preduzmete.

Foto: Shutterstock

Ovo je "godina veze" za Device

Takođe, ova godina je i "godina veze" za vas. Saturn putuje kroz sedmu kuću posvećenosti, što može označiti "godinu veze" za vas. Bez obzira da li ste u novoj vezi ili već dugoročno posvećeni, ovo je vreme za učenje i rast zajedno sa partnerom.

Procvat kao par krajem februara

Krajem februara, možete doživeti procvat kao par. Ovaj period može biti posebno povoljan za jačanje veze kroz međusobno razumevanje i saosećanje, te otkrivanje novih načina izražavanja ljubavi. Važno je da budete jedno drugom prioritet kako biste zajedno rasli i povezivali se na dubljem nivou.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading