SRAMAN GEST AUSTRALIJANCA! Popirin OSVOJIO set, pa IMITIRAO Đokovića! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.01.2024

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijska publika je tako nešto već imala prilike da vidi.

SRAMAN GEST AUSTRALIJANCA! Popirin OSVOJIO set, pa IMITIRAO Đokovića! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Trenutno 43. teniser sveta Aleksej Popirin je na interesantan način proslavio je osvajanje seta protiv najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Srbin je rutinski poveo sa 1:0 u setovima protiv Alekseja u drugom kolu Australijan opena, međutim, u nastavku meča domaći predstavnik se opustio, podigao značajno nivo igre i nakon uzbudljive završnice stigao do izjednačanja.

Posebnu pažnju privukla je njegova proslava osvajanja drugog seta:

Zanimljivo, Australijanac je u stilu Novaka Đokovića signalizirao navijačima da ih "ne čuje dobro". On je praktično imitirao potez Srbina koji je na meču prvog kola protiv hrvatskog tenisera Dina Prižmića uradio istu stvar. Bio je to Novakov odgovor domaćoj publici koja je otvoreno bila na strani rivala...

Na ovom meču Popirin, potpuno očekivano, ima daleko veću podršku od Srbina, pa mnogi smatraju da je ovim gestom hteo samo dodatno da isprovocira Novaka.

Slično je uradio i Ben Šelton na US Openu, ali se Amerikancu to kasnije obilo o glavu, pa mu je Nole "spustio slušalicu" posle pobede u polufinalu Flešinga.

Podsetimo, Šelton je provocirao rivale kada ih je pobeđivao "telefonirajući im" posle tih mečeva i pobeda, da bi mu Đoković odgovorio i spustio ga na zemlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
MINI

18.01.2024 15:08

Mladi ruski naraštaj se ponaša katastrofa. Oni sa rusima, koji su ranije bili nemaju dodirnih tačaka.