RELJA POPOVIĆ PRIMLJEN U OPERACIONU SALU: Isplivala fotografija iz bolnice! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.01.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnji datum za repera ima posebnu važnost!

RELJA POPOVIĆ PRIMLJEN U OPERACIONU SALU: Isplivala fotografija iz bolnice! (FOTO)

Foto: Shutterstock, Antonio Ahel/ATAImages

Popularni reper Relja Popović oglasio se putem svog zvaničnog profila na društvenoj mreći Instagram, kako bi svoje brojne pratioce obavestio da danas ima važan zahvat. Naime, on se trenutno nalazi sa Nikolijom u Madridu, a danas se oglasio iz bolnice kako bi svima rekao da će uskoro imati važnu operaciju. 

Relja je svojim pratiocima otkrio da će danas operisati ruku, pa poručio da će se oglasiti i javiti čim dođe sebi nakon zahvata. 

- Život je čudna stvar, vaš brat ide da operiše ovu ruku sada. Tako da za par sati, kad dođem sebi se vidimo da najavim pesmu - rekao je Relja. 

Inače, pre toga Relja je takođe objasnio svojim pratiocima da je za njega iz još jednog razloga jako važan dan, a da se radi o rođendanu njegove pokojne majke, koji pada na današnji datum. 

- 19. januar. Uvek mi je bio važan ovaj datum. Ove godine vam poklanjam pesmu s najiskrenijom emocijom u danu u kome bih do pre nekoliko godina mami poželeo srećan rođendan - napisao je jutros Relja Popović putem svog profila na društvenoj mreži Instagram. 

Inače, jednom prilikom Reljina supruga Nikolija otkrila je za medija da je bila žrtva internet nasilja. 

Govorili su i da sam muško i da sam žensko, i da sam ružna i da sam lepa. I da sam neka životinja (smeh). Bilo je raznih komentara, ali seljanka nisam bila. Možda više da sam utripovana, to misle za mene zato što imam neki gard - govorila je pevačica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading